pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.538
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izazivamo ga na dvoboj! Da ga vadi! Tiganj!Savršene! To poštujem! Lako je napraviti bakin kolač u aparatu, to mudo izvadim samo kad princeza hoće srce, haj ovo napravi Herojko, e haj! Lo pravi bolje!

I Oblija da ne trošiš vatru, samo na one koji prežive njegovu glavuI Aždaju na vratima!![]()
Ne,ne dam Tamburiksa, dovoljno je što mu vi dupe pomerate!I Oblija da ne trošiš vatru, samo na one koji prežive njegovu glavu![]()

Jel se to glavatao sa Snowkom?Gde glava Tamburina udari tu trava ne raste! Ni kosa!
Majke mi danas zamalo ne crkoh od smijeha, vilica mi se iščašila zamaloGde glava Tamburina udari tu trava ne raste! Ni kosa!
Dva bika na brvnuJel se to glavatao sa Snowkom?

Nije hteo!
Telepatija!Dva bika na brvnu![]()
Lijepo spavaj Snowko!Odoh ja na spavanje, laku noc svima i lepo spavajte![]()

Ebemu, to je nešto što se podrazumijeva. Djeca treba da žele pametni sat, novi mobitel, šminku, igračku, bicikl, fudbal itd.. Ne. Svi sa svih spiskova žele praktične, skromne, toliko normalne sitnice. A spiskova je puno. I ono što me utješi pred spavanje je činjenica da smo ipak dobri, da nijedno dijete neće biti bez paketića u ovoj usranoj državi, da nema neispunjenih želja