Tamburiks
Veoma poznat
- Poruka
- 10.658
Ps jbt reci živa sam, kuca srce, jbg tito....Dođi da se grlimo, dam ti slalinu! I alkohola poplava a ja sam još na nogama!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ps jbt reci živa sam, kuca srce, jbg tito....Dođi da se grlimo, dam ti slalinu! I alkohola poplava a ja sam još na nogama!
To je treća flašica od 0.5 imaj milosti jadna moja bešikaSad sporije piješ
A vodu ni otvorila nisi!

Evo, obleja' se ko i ti pa ne razumem sta pišeGde mi je bataaaaaaa???

Piškila sam! Obišla alkoholnu!Ps jbt reci živa sam, kuca srce, jbg tito....![]()
Oj nemaš pojma kolikačko srce ima Mocika i kako je super lik! A ti kako hoćešI kako da ga ne ignorišem?![]()

Kuca 25na sat!Ps jbt reci živa sam, kuca srce, jbg tito....![]()
Kaže da je moj zemooooooOj nemaš pojma kolikačko srce ima Mocika i kako je super lik! A ti kako hoćeš![]()

Imam u frižideruJede mi se kinder pingvin!

Piškila sam! Obišla alkoholnu!
Malo dodala dole!
Pa navalila na slaninu!
Evo me batoooo, jesam nedostajalaaaaaaa????????

Misao osobe pos uticajem, ali opet....Jbšmi sve, ako mi ne treba da se okuoimo uživo, samo da se face pod alkoholom malo iskrive.![]()
Srce mi ne znači ništa ako ponašanje nije odgovarajuće.Oj nemaš pojma kolikačko srce ima Mocika i kako je super lik! A ti kako hoćeš![]()

Imam nutelu! I jagode! I one čoko malina praline od sinoć!Jede mi se kinder pingvin!

Jbšmi sve, ako mi ne treba da se okuoimo uživo, samo da se face pod alkoholom malo iskrive.![]()
Šamaraj se da se razbudišMeni se spava a žao mi da vas napustim![]()

Vratio.Gdje nestade ćirilica![]()
Polako se trijezniGdje nestade ćirilica![]()
Bilo ni nam oslobođenooooo!Jbšmi sve, ako mi ne treba da se okuoimo uživo, samo da se face pod alkoholom malo iskrive.![]()
Ja samo mogu da skoknem da kupim nešto, a ne ustaje mi se sadImam nutelu! I jagode! I one čoko malina praline od sinoć!![]()

O ne, treba mu moja! Alkoholna soba!Polako se trijezni![]()
pingvi je br jedan na planetiImam u frižideru![]()