Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 14.913
Reče ti koji ima pamćenje zlatne ribice!Eto... nisu bile vredne ni pamćenja.![]()

Pa nismo mo arhivatori k'o neki!
Znači Heroj sve sačuvano ima, sortirano garant, kao onaj Smorivoje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reče ti koji ima pamćenje zlatne ribice!Eto... nisu bile vredne ni pamćenja.![]()

Omaklo mi sePa kad si planirano za sutra ti sad ispijuckala oslobođeno kurejski!![]()

A i da se okači, to je mala beba za ono što Žard trenutno radiNije tu, a nas su hakovali!
I ti zaboravila?!Ja nisam videla
Sutra opet!![]()

Plašim se da bi to bio hot dop između vas dvojiceOstavi broj telefona da te budim ako bude nešto.![]()
Nemam viskić, alkoholno sam nepripremljenaNemoj te sokiće. Bolje pij čaj. Sa viskićem.![]()
Uvijek sam miješala njega i SpavachaSmorivoje
A i da se okači, to je mala beba za ono što Žard trenutno radi![]()

Hahahahahahahahahjahajajaja joj plačemPlašim se da bi to bio hot dop između vas dvojice![]()

Našao sam u albumu na postimages koji se zove ana, a noge se sećam i očiju.Reče ti koji ima pamćenje zlatne ribice!
Pa nismo mo arhivatori k'o neki!
Znači Heroj sve sačuvano ima, sortirano garant, kao onaj Smorivoje!
Možda ako jedan od njih pređe granicuHahahahahahahahahjahajajaja joj plačem
A da l' bi i blok bio?![]()

Bato je riba i po na fotki. Prihvatiću to kao kompliment.Plašim se da bi to bio hot dop između vas dvojice![]()
Zamišljam scenu Heća hrče, ti ga zoveš eeeee dolazi na krstu, Lobica okačila ruKicu!Ostavi broj telefona da te budim ako bude nešto.![]()

Neko je pominjao da je Boro ovde? Jel da?Uvijek sam miješala njega i Spavacha![]()
Ljubomorni svi su zbog ljubavi našeBato je riba i po na fotki. Prihvatiću to kao kompliment.Heco, baci mi srce.
![]()
Mojih?Našao sam u albumu na postimages koji se zove ana, a noge se sećam i očiju.![]()

Bato je riba i po na fotki. Prihvatiću to kao kompliment.Heco, baci mi srce.
![]()
Jeste ali ne piše...ima ih još.Neko je pominjao da je Boro ovde? Jel da?
Šta ti je preče, higijena ili mi?Joj, moram pod tuš![]()

Mislim da jeste ali da ne ulaziNeko je pominjao da je Boro ovde? Jel da?
Pesmica za njih,