Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

Rekoh da sam se posjekla juče kad mi je ispala šalica i sad, rukujem se ja sa 10 rmpalija u MUP-u, kad dođoh do mog saborca iz UGP-a, vidjeh da sam pustila krv na njegovu ruku :sad2:
Oboje smo bili u fazonu wtf :huh:
Kažem mu ja posjekla sam se, ovo-ono, kaže on daj da se i ja zarežem, taman da se pobratimimo :srecna:
Rekoh - Ne budali, gledaju nas ljudi :cistinaocare:
Zvuči kao Leonardo Dikaprio kad se slučajno posekao na snimanju Tarantinovog filma, ali nastavio da snima kao da se ništa nije desilo i još razmazao krv po licu glumice, tako si i ti trebala 🤣

Rukovanje bih zakonom zabranila. Što ljudi jednostavno rečima ne mogu da se pozdrave nego moraju jedni drugima da drndaju ruke? 🤔
Ja se ne rukujem, nikada. Najnormalnije kažem: ja se ne rukujem. Baš me briga kako će taj neko protumačiti, ne rukujem se jer mi zlo kad me dodirne nečiji oznojeni dlan.

Mislim, ne volim ja mlak stisak, ali brate ne morate da mi iščupate ruku iz ramena dok se rukujemo :hahaha1:
Najjači su mi ovi što su negde pročitali da prilikom rukovanja mora da se stegne ruka jer se tako pokazuje i dokazuje karakter pa onda glume nešto sa tim rukovanjem.

Tačno vidiš kad neko to radi kao treba i kad vidiš da neko glumi

Ma ja ne volim piletinu, ajd batačiće nekako i podnesem ali pazuhe ne mogu ni da vidim. File isto jedem, podnosim :) A rižu bih mogla svaki dan jesti, sve vrste i na sve načine!
Mislim da se 'vamo-preko piletina jede najvise od svih mesa. Jedni ne jedu svinju, drugi ne jedu kravu, i onda ostaje samo kokos koja moze svima da prodje. Cak postoje i pileci restorani - u pocetku mi bilo cudno da neko ode u restoran na piletinu, jer ono, piletina se jede usput :D .

Rukovanje bih zakonom zabranila. Što ljudi jednostavno rečima ne mogu da se pozdrave nego moraju jedni drugima da drndaju ruke? 🤔
Zato japanci samo klimnu glavom, i toEto.
Ali stvarno ono rukovanje - kad udjes negdje gdje poznajes 5 ljudi, i sa njima sjedi jos 5 ljudi koje ne znas, ali moras sa svima da se rukujes radi reda :D . Pa onda kad krenes kuci, ponovis to.

Mislim da se 'vamo-preko piletina jede najvise od svih mesa. Jedni ne jedu svinju, drugi ne jedu kravu, i onda ostaje samo kokos koja moze svima da prodje. Cak postoje i pileci restorani - u pocetku mi bilo cudno da neko ode u restoran na piletinu, jer ono, piletina se jede usput :D .
Ma ja ne poštujem meso životinje koju ne mogu svezat' za šljivu u bašči :)

Zato japanci samo klimnu glavom, i toEto.
Ali stvarno ono rukovanje - kad udjes negdje gdje poznajes 5 ljudi, i sa njima sjedi jos 5 ljudi koje ne znas, ali moras sa svima da se rukujes radi reda :D . Pa onda kad krenes kuci, ponovis to.
Znači, fuj! Ćao, neću i tačka.

Girl Wow GIF

Back