Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.738
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Morbidno baš kako @Heroj.Ulice i @pura moca vole. Zamalo se ne uguših smijehom
Pogledajte prilog 1815953

Desnom ga držiš da ne pobegne dok mu leva presudi.E pa imam onda![]()
Ma samo se vi rukujteZastanete kod umivaonika, u prometnijem muškom toaletu nekog restorana, na bar 10 min i pozdravljaćete se ovakokao da je 2020.
Ali društvena norma i šta da mu radiš...
![]()
Bolje i linjgoslav handshake nego taj isfoliraniPročitali na aleksandri. Bilo milion puta.![]()
Ona korona bila spas. Samo distanca!Zastanete kod umivaonika, u prometnijem muškom toaletu nekog restorana, na bar 10 min i pozdravljaćete se ovakokao da je 2020.
Ali društvena norma i šta da mu radiš...
![]()
Kako su ga zvali... mlitava riba, tako nešto...Bolje i linjgoslav handshake nego taj isfolirani
Ja ga zovem linjgoslavmlitava riba, tako nešto.
Osim kad ti se kija.Ona korona bila spas. Samo distanca!
Sad si me podsjetio na moje bitke sa sestrom, to su stvarno bile borbe za životDesnom ga držiš da ne pobegne dok mu leva presudi.![]()
Ali ono, stisne ti ruku kao da će ti polomiti prste.Najjači su mi ovi što su negde pročitali da prilikom rukovanja mora da se stegne ruka jer se tako pokazuje i dokazuje karakter pa onda glume nešto sa tim rukovanjem.
Tačno vidiš kad neko to radi kao treba i kad vidiš da neko glumi

Kod nas 200!Kod nas onih muda 101, a dan bio kao bajka, sunčano, toplo, lijepo.
Taman dovoljno da se vEčno povežemoPa je l' bilo puno krvi ili si ga samo malo obeležila?![]()

, nas uvijek zovu kad je neko sra.nje i onda smo nas dvoje na hot lajnu 
Kad nisi na vreme zavela strahovladu...Sad si me podsjetio na moje bitke sa sestrom, to su stvarno bile borbe za životIako sam starija ona uvijek bila i viša i teža, baci me na pod, sjedne na mene, onesposobi noge, rukama mi onesposobi i ruke i onda šta ću, plačem, molim-a-a ne popušta. Nema druge nego da je pljunem
i onda skoči, ja oslobođena pobjegnem. I do idućeg puta zaboravi kako se spašavam
![]()
čuj JA hahahahhaU Rusiji žene ne vole da se rukuju, uvrEde se nekako. Što kaže jedan moj poznanik - A kad im pružišRukovanje bih zakonom zabranila. Što ljudi jednostavno rečima ne mogu da se pozdrave nego moraju jedni drugima da drndaju ruke?![]()

Rukovanje vodi poreklo od davnih dana kad su ljudi nosili mačeveJa se ne rukujem, nikada. Najnormalnije kažem: ja se ne rukujem. Baš me briga kako će taj neko protumačiti, ne rukujem se jer mi zlo kad me dodirne nečiji oznojeni dlan.
A znaš šta mi je najmrže DEFINITIVNO? Kad dođem nekome u goste pa mi nudi papuče. Ja: ma kakvi, evo gorim, toliko mi je toplo, ne volim ja vrućinu (lažem samo tako) a onda domaćica navali: ma uzmi, čuvaj se s nogu, uzmi! Pa da bude do kraja srdačna i dobra domaćica skine svoje sa nogu: evo ti moje znaš kako sam ih zagrijala, de obuj, odmah! Ma ja na aparatima..Ni ja ne volim rukovanje
Kao ni ljubljenje sa rodbinom koju vidim jednom u 3 godine![]()
I ja se grozim tuđih papučaA znaš šta mi je najmrže DEFINITIVNO? Kad dođem nekome u goste pa mi nudi papuče. Ja: ma kakvi, evo gorim, toliko mi je oplo, ne volim ja vrućinu (lažem samo tako) a onda domaćica navali: ma uzmi, čuvaj se s nogu, uzmi! Pa da bude do kraja srdačna i dobra domaćica skine svoje sa nogu: evo ti moje znaš kako sam ih zagrijala, de obuj, odmah! Ma ja na aparatima..
Čini mi se da ti je ostao otvoren prozor dok je komšija kosio baštu
I ja se grozim tuđih papuča![]()
Nisam volela maske, potparuju moje prelepo lice.Osim kad ti se kija.Sve se vrati u facu.
![]()

A znaš šta mi je najmrže DEFINITIVNO? Kad dođem nekome u goste pa mi nudi papuče. Ja: ma kakvi, evo gorim, toliko mi je oplo, ne volim ja vrućinu (lažem samo tako) a onda domaćica navali: ma uzmi, čuvaj se s nogu, uzmi! Pa da bude do kraja srdačna i dobra domaćica skine svoje sa nogu: evo ti moje znaš kako sam ih zagrijala, de obuj, odmah! Ma ja na aparatima..