- Poruka
 - 93.773

Neeeeee, nisi skontao, aj idi pročitaj opet Herojevu poruku![]()
Ajd mi objasni pa da idem da spavam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neeeeee, nisi skontao, aj idi pročitaj opet Herojevu poruku![]()
Do sada sam ti izbrojala 24 ožiljka, zamalo da budeš pobjednik, zaebo te Herojko-ispao iz autobusa hahahhahahahaNe može. Nije da nisam pokušavao.Osim jednom kad sam povukao žilet bočno (
) i ostale mi tri linije na vrhu čela.
Danak neiskustvu.
![]()
Ja zaista nisam registrovala niti shvatila lično, naopakiji mi je ispao kad se pravdao
ali kome je rekao da je divlja svinja?![]()

Ma kad godSutra, da ih ne prekidam u filmu![]()
Moraš sam da skontaš, aj napregni vijuge maloooo!Ajd mi objasni pa da idem da spavam.
Ti si malo rizična, a đeca su fina.Nisi ni pomislio da bismo mogle Pepe, Serp i ja, jer mi smo fine![]()
Užas, nepopravljiv je![]()

Ima sreće da me planete u Raku rade na saosjećanje, u suprotnog ga ne bih skidala sa ignor liste![]()

LoJa zaista nisam registrovala niti shvatila lično, naopakiji mi je ispao kad se pravdao
ali kome je rekao da je divlja svinja?![]()

Moraš sam da skontaš, aj napregni vijuge maloooo!

3 samoDo sada sam ti izbrojala 24 ožiljka, zamalo da budeš pobjednik, zaebo te Herojko-ispao iz autobusa hahahhahahaha
Kako si to mogao da pomisliš posle 76456765435579987546777788999321257678889664333335789997 puta mojih VAPAJA da mi ne puštaš klipoveKlip je sa mackama i misevima, jako smesan i mislio sam da ce da te obraduje![]()
Ebote,isto sam mu reklaMoraš sam da skontaš, aj napregni vijuge maloooo!
Kakve su ovo prozivke ?da sam zlobna rekla bih ti da ideš na ignor![]()

A njemu onda lakše da kaže laku noć i da pobegne.Ebote,isto sam mu rekla

Bar je prestao sa onim „Pitaj Agi“Kako si to mogao da pomisliš posle 76456765435579987546777788999321257678889664333335789997 puta mojih VAPAJA da mi ne puštaš klipove
Ajd napregni malo mozak

Umesto da stavi prst na čeloA njemu onda lakše da kaže laku noć i da pobegne.
Hoće sve da mu serviramo na tanjiru.![]()