Žardinjera
Ističe se
- Poruka
- 2.392
Ali kraj ljeta je samo jednom godišnje, s tim da ga ove godine nije ni biloUvijek možeš čežnjivo dočekivat kraj ljeta te se prepustim tad strastima što talasi donose i odnose...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali kraj ljeta je samo jednom godišnje, s tim da ga ove godine nije ni biloUvijek možeš čežnjivo dočekivat kraj ljeta te se prepustim tad strastima što talasi donose i odnose...![]()
Ukinuo mi kljucanje, promjenio vježbe, jako sam žalosnyPored kljucanja?![]()
Pitaj je šta je sanjala.![]()
Šta bre???I mi muškarcima sa velikim ćunama, znači nikome, doviđenja i prijatno![]()
Šta ko radi?Imam nesto mnogo ludje, izgleda da Bumble radi![]()
Šta znam, ne ložim se nešto na mlađe, ali Bože moj, ni ne isključujem tu mogućnostI meni je piletina najdraža
Ove godine sam na ajvarupozdrav steno jel pečeš šargareke
I mi muškarcima sa velikim ćunama, znači nikome, doviđenja i prijatno![]()
Onda čekaš iduće pa će strasti tad biti još intenzivnije.. odlaganjem do ekstazeAli kraj ljeta je samo jednom godišnje, s tim da ga ove godine nije ni bilo![]()
I kupine moraju da se zgnječe da bi se dobio sok od koga nastaje to kupinovo vinoSreća pa pijem kupinovo
Nadam se da niste i kupine gazili![]()
Šta ko radi?![]()
Oooooo koga to vide moje prelijepe okiceOve godine sam na ajvaru![]()
Šta znam, ne ložim se nešto na mlađe, ali Bože moj, ni ne isključujem tu mogućnost![]()
Ni to tebi ne smetaTamo nema ni sta drugo da se pojede, samo kosti.
DodjiiiOooooo koga to vide moje prelijepe okice![]()
Ženiš seAplikacija za upoznavanje.
Evo sve trčim, bježi ba sa tim Manga Hilux zagrljajemDodjiii![]()
A je l ima dlaka u toj priči?I kupine moraju da se zgnječe da bi se dobio sok od koga nastaje to kupinovo vino
To nisam gazio, a grožđe sam više puta. To je bio posao za klince i ženske koje nemaju previše kilograma. Kad sam porastao, više nisam mogao to da radim, da se onaj koš ne slomi ispod mene![]()
Kuguarka da budešNego, kad spomenu to, sve češće mi se dešava da mi pogled privuče neki mlađani.. skoro pa se osjećam grešno
Srami se, gledaš maloljetnike
Nego, kad spomenu to, sve češće mi se dešava da mi pogled privuče neki mlađani.. skoro pa se osjećam grešno![]()
E jesi gad, neviđeniA je l ima dlaka u toj priči?![]()
Hahaha znaci rezervisan za njegaEvo sve trčim, bježi ba sa tim Manga Hilux zagrljajem![]()
Šta znam, ne ložim se nešto na mlađe, ali Bože moj, ni ne isključujem tu mogućnost![]()
Pa samo on taj mećeHahaha znaci rezervisan za njega