Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.360
Ovde je i Borislav?Tagovao te je Heroj ja mislim, poziv od strane nas troje je bio za ok ljude, samo par njih, ti, Bora i za koga god je znao da ste ovde ste bili tagovani. Ne izvlači se.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde je i Borislav?Tagovao te je Heroj ja mislim, poziv od strane nas troje je bio za ok ljude, samo par njih, ti, Bora i za koga god je znao da ste ovde ste bili tagovani. Ne izvlači se.![]()
Ja praćkuUzeću metlu ako neko dođe.![]()
Pa gde ga prodaješ?Onda se vise potrudi oko prodaje i veci je procenat![]()
Nije mi stiglo obavestenje da sam tagovan![]()
Osim mene.
Kriviš je. Raste ti.narodna volja, pomalo i božija
Osim mene.Bio je kao Snowko.
![]()
A ko te odmaaaaah prepoznao, kaži, ko, ko, koooooooo?Osim mene.Bio je kao Snowko.
![]()
Istraumirale čoveka/ženu da se više nije pojavio/la ovdeTebe smo oplakivali i ovde i pojavio se neki nalog, moja Lo i ja smo ga spopadale da prizna da si ti hahahahahaha![]()
Istraumirale čoveka/ženu da se više nije pojavio/la ovde
Lo, Lo, Lo?A ko te odmaaaaah prepoznao, kaži, ko, ko, koooooooo?![]()
Nemam pojma o kome se radi, ali podržavam nepojavljivanjeIstraumirale čoveka/ženu da se više nije pojavio/la ovde
Lo, Lo, Lo?Pa nije da sam se krio i da me je teško prepoznati.
![]()
Ja znam za sumnjivost vlasti!normalno, ja sam demokrata
poštujem princip smenjivosti vlasti
U reduJa znam za sumnjivost vlasti!
Pa gde ga prodaješ?
Ili te je Serafim tagovala, ali znam da su te odmah tagovali i da si mislio da je neko napravio profile sa istim nikovima jer su to radili![]()
Ti ces da budes na celu Krste!Kako ne postoji trajni bajn?![]()
Ti ces da budes na celu Krste!
Ces sredis! Slazem se.Izvan ove teme i par nekih ok mi je vrlo diskutabilna atmosfera, nije ni čudo![]()
Ces sredis! Slazem se.