Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.860
Kad sam već kupila, pokušala sam da je pojedem sa pavlakom ili da je umačem u grčki jogurt, da zamaskira ukus, ne vredimoj kolega je jede sa mladim kajmakom
kaže da je vrh
ja sam u fazonu
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sam već kupila, pokušala sam da je pojedem sa pavlakom ili da je umačem u grčki jogurt, da zamaskira ukus, ne vredimoj kolega je jede sa mladim kajmakom
kaže da je vrh
ja sam u fazonu
![]()
Probala sam slanu plazmu - znači NEMOJ!![]()
Jesi li dobila gel za rane? On hladi, ublazuje bol, antibakterijski je i ubrzava zarastanje rana. Ima ih raznih. U Austriji je najrasprostranjeniji Gengigel. Sigurno i tu ima raznih. Pitaj u apoteci i drzi se.Daaaaaaa. Šetala noćas po stanu kao ludača. Čudno mi da treba tako
Lakše mi bilo posle operacije
Ako ti kažem da bih radije popila čašu vode u kojoj je sastrugana koža sa peta nekog Indijanca iz plemena koji bosonog trčkara po vijencu Sijera Madre Oksidental u Meksiku nego ponovo to pojela, jasnije?Na šta liči? Puno odvratno?
Takodje prvi put vidim
a imamo svu robu kao Beograd ili Zagreb ili Ljubljana
plus austrijski i svapski marketi...
NapolitankeDoneo mi puž pre neki dan Nela napolitanke, dobili besplatno, narafno![]()
Ja častim samo Oblija @Tamburiks ebenom delicijom, bez šećera, da bude zdrav! (bar do večeras)
Pogledajte prilog 1798069
Ja volim, kokos mmmmmm bez šećera mmmmm!Ja ni ovo ne volim![]()
To sme u krater od zuba da se stavi?Jesi li dobila gel za rane? On hladi, ublazuje bol, antibakterijski je i ubrzava zarastanje rana. Ima ih raznih. U Austriji je najrasprostranjeniji Gengigel. Sigurno i tu ima raznih. Pitaj u apoteci i drzi se.![]()
Neće je ni Sarajevski vječno gladni goluboviKad sam već kupila, pokušala sam da je pojedem sa pavlakom ili da je umačem u grčki jogurt, da zamaskira ukus, ne vredi![]()
I ja volim kokos, a pošećeriću sama mmmmmmmmm!Ja volim, kokos mmmmmm bez šećera mmmmm!
Ja volim, kokos mmmmmm bez šećera mmmmm!
to su one Fazon napolitanke što su bile na komad da se kupe, samo spakovane u kutijuNapolitanke
Ne znam da li sam te Nela probala
To su one čokoladne, to jest prelivene čokoladom ili kakaom, nisam sigurna.Napolitanke
Ne znam da li sam te Nela probala
Sme i treba. Ubrzace ti zarastanje i smanjiti mogucnost infekcije.To sme u krater od zuba da se stavi?![]()
Ne. To smo izbegavali. Prešli na plan B. Jer, da je obično vađenje bilo, otvorili bi mi sinus, pa bi morali da šiju.Sme i treba. Ubrzace ti zarastanje i smanjiti mogucnost infekcije.
To sam uzimala mami kad su joj izvadili treci (!) ocnjak, koji joj je rastao zakrzljao iznad njenog ocnjaka. Bas je bila komplikovana operacija, ali uspeli su da joj sacuvaju njen stari ocnjak. Nekakva anomalija. I stomatolozi su bili u cudu. Desava se jednom u milion.
Jesu li ti usivali ranu? Posto se to prepisuje kod usivenih rana u ustima.
Sad bez zezanja, unosi minimalno šećer u organizam dok se ne oporaviš. Ali ozbiljno.I ja volim kokos, a pošećeriću sama mmmmmmmmm!![]()
IstoMeni je žao što se Sweet više ne proizvodi, obožavala sam ga!![]()
Drzim pesnice da sve brzo prodje.Ne. To smo izbegavali. Prešli na plan B. Jer, da je obično vađenje bilo, otvorili bi mi sinus, pa bi morali da šiju.
Hvala za informaciju da znam za ubuduće.
Kako god, Sutra ću biti OK![]()
Ne unosim skoro ništaSad bez zezanja, unosi minimalno šećer u organizam dok se ne oporaviš. Ali ozbiljno.
Hvala. Najgore je prošloDrzim pesnice da sve brzo prodje.![]()
Što smo jele- jele smoIstonjamiiiii