Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moj kolega je jede sa mladim kajmakom
kaže da je vrh

ja sam u fazonu

Eddie Murphy Reaction GIF
Kad sam već kupila, pokušala sam da je pojedem sa pavlakom ili da je umačem u grčki jogurt, da zamaskira ukus, ne vredi :roll:

Daaaaaaa. Šetala noćas po stanu kao ludača. Čudno mi da treba tako :eek:
Lakše mi bilo posle operacije
Jesi li dobila gel za rane? On hladi, ublazuje bol, antibakterijski je i ubrzava zarastanje rana. Ima ih raznih. U Austriji je najrasprostranjeniji Gengigel. Sigurno i tu ima raznih. Pitaj u apoteci i drzi se. 😘

Na šta liči? Puno odvratno?
Ako ti kažem da bih radije popila čašu vode u kojoj je sastrugana koža sa peta nekog Indijanca iz plemena koji bosonog trčkara po vijencu Sijera Madre Oksidental u Meksiku nego ponovo to pojela, jasnije? :D

To sme u krater od zuba da se stavi? :eek:
Sme i treba. Ubrzace ti zarastanje i smanjiti mogucnost infekcije.
To sam uzimala mami kad su joj izvadili treci (!) ocnjak, koji joj je rastao zakrzljao iznad njenog ocnjaka. Bas je bila komplikovana operacija, ali uspeli su da joj sacuvaju njen stari ocnjak. Nekakva anomalija. I stomatolozi su bili u cudu. Desava se jednom u milion.
Jesu li ti usivali ranu? Posto se to prepisuje kod usivenih rana u ustima.

Sme i treba. Ubrzace ti zarastanje i smanjiti mogucnost infekcije.
To sam uzimala mami kad su joj izvadili treci (!) ocnjak, koji joj je rastao zakrzljao iznad njenog ocnjaka. Bas je bila komplikovana operacija, ali uspeli su da joj sacuvaju njen stari ocnjak. Nekakva anomalija. I stomatolozi su bili u cudu. Desava se jednom u milion.
Jesu li ti usivali ranu? Posto se to prepisuje kod usivenih rana u ustima.
Ne. To smo izbegavali. Prešli na plan B. Jer, da je obično vađenje bilo, otvorili bi mi sinus, pa bi morali da šiju.
Hvala za informaciju da znam za ubuduće. :heart:
Kako god, Sutra ću biti OK :srecna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back