Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.630
Zamalo da napišem pojebite se i za menedaaaaaaaaa

Sreća pa sam fina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamalo da napišem pojebite se i za menedaaaaaaaaa
Samopomoc se valjda racuna.Još bez interneta da ostanem i ubij me.
![]()
Nee, sve je crno na belo!Mozda je dobio od vise.
pa možemo da te zamišljamo, jel ako?Zamalo da napišem pojebite se i za mene
Sreća pa sam fina![]()
Jeste isto.Ne treba više ni da znaš!
Pa kako da ti kazem...muskarci. Sa tobom transparentno, a tajno ko zna.Nee, sve je crno na belo!
obrisano ako je biloAma na o cemu razmisljate, ali nista se nije desilo. Setio se neko da nema Pobednika pa krenula malo prica. Svi su dobri.
Ne cudi me!obrisano ako je bilo![]()
Jok koliko ja znamNešto se razmahala saobraćajna u NS.
Zaustavljaju pešake, bicikliste, vozače.
I nešto puno patrolnih kola.
Ima neka utakmica danas?
Pa kako da ti kazem...muskarci. Sa tobom transparentno, a tajno ko zna.
Izmislila sam, a? Grrrr.obrisano ako je bilo![]()
Mora malo kasa da se napuni.Jok koliko ja znam
evo i kod nas nesto jure okolo
verovatno neka jesenja kacija
vataju pijane i drogirane valjda...
Da se ne svađate pura-kačamak, ipak sam uštipkeJeste isto.Što ste vi sa zapada neki kontra ljudi...
![]()
Joj nije nesto igrani Lilo i Stic, tj propustena sansa da bude stvarno dobar decji film, mogao je. Sve je danas prenapucano. Ali sam opet i cmizrela ko svi na kraju. Nesto su nam trefili, radio tim za plakanje.
Davno sam to gledaoJoj nije nesto igrani Lilo i Stic, tj propustena sansa da bude stvarno dobar decji film, mogao je. Sve je danas prenapucano. Ali sam opet i cmizrela ko svi na kraju. Nesto su nam trefili, radio tim za plakanje.
Ja volim SF tematiku vise nego ova epska fantastika stovrenjaNapravili su igrani, pa sam se nadala da ce da bude kao npr Navigator. Ali je izmedju slatkog i previse brzog i na silu pravi akciju. Likovi su medeni. Novoj deci je super.
O neeeee
Ima dokaz na temi
Dobro si me podsjetila da napravim skrin i pošaljem advokatu![]()