Serpenti
Iskusan
- Poruka
- 6.239
Mene realno ne zanima, Minka nek pita ako je interesujeHvala, to znači da sam skladan, a ne neko krakato čudovište.
Pitaj tetku koliko sam visok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene realno ne zanima, Minka nek pita ako je interesujeHvala, to znači da sam skladan, a ne neko krakato čudovište.
Pitaj tetku koliko sam visok.
Koliko dugo si arapski? Jedno vreme sam se zamlaćivao sa nemačkim nekoliko meseci, posle još duže sa holandskim i rezultati pozitivna nula.Do prije 20 dana bi arapski, pa sam se pod uticajem Pepeljuge ovdje prešaltala na španski, brže mi ide.![]()
I ja.a ja čitam poslastičara
Hvala bogu i da smo tu potpuno nebitnu temu skinuli sa dnevnog redaMene realno ne zanima, Minka nek pita ako je interesuje![]()

Šta je život bez malo hoda po ivici...![]()
ne po ivici žiletaDo prije 20 dana bi arapski, pa sam se pod uticajem Pepeljuge ovdje prešaltala na španski, brže mi ide.![]()
Po ivici trimera.ne po ivici žileta
Jel tezak arapski?Do prije 20 dana bi arapski, pa sam se pod uticajem Pepeljuge ovdje prešaltala na španski, brže mi ide.![]()
zavisi s koje strane čitašJel tezak arapski?

Arapski od prošle godine, ali s njim mi je baš sporije išlo jer mi je sve novo i ništa nisam razumjela. Sad bih već nešto znala izgovorit, ali ne i napisat. Sam alfabet i izgovor su mi teški za učenje od par minuta, ono uđe nešto u glavu, ali je teže.Koliko dugo si arapski? Jedno vreme sam se zamlaćivao sa nemačkim nekoliko meseci, posle još duže sa holandskim i rezultati pozitivna nula.![]()

Eres muy bonitaYo hablo español![]()
![]()

Ma kakviJel tezak arapski?

Lep si ko ikona, čim te vidimo odmah se krstimo