Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono što je mene najviše nerviralo kad je L bila mala su parkirani automobili na trotoaru. Nema šanse proći sa kolicima, ne može ni pešak.
I to se nikako ne rešava već godinama i nije reč o prostoru gde su zgrade već kuće.
Čak i tamo gde ima prostora da se kola lepo parkiraju i ne ugroze bezbednost drugih učesnika, zauzmu trotoar.

Blizu jednog vrtića na 5mesta je napisano
Ne parkirajte na trotoar radi bezbednosti dece.
I pored svega uvek se nađe poneki idiot koji ne zna da čita.

Ono što je mene najviše nerviralo kad je L bila mala su parkirani automobili na trotoaru. Nema šanse proći sa kolicima, ne može ni pešak.
I to se nikako ne rešava već godinama i nije reč o prostoru gde su zgrade već kuće.
Čak i tamo gde ima prostora da se kola lepo parkiraju i ne ugroze bezbednost drugih učesnika, zauzmu trotoar.

Blizu jednog vrtića na 5mesta je napisano
Ne parkirajte na trotoar radi bezbednosti dece.
I pored svega uvek se nađe poneki idiot koji ne zna da čita.

Treba da uvedete pauka ili da se postavljaju kandze na tockove kao kod mene.

Sutra ću ga :D
Koliko reče kockica na dvestamililitara?
Zavisi od ukusa, ja sam počeo sa 2 pa mi bilo slabo, podigao na 3 jedno vreme, sad sam na 4 kockice.

Probaj pa vidi.

Inače možeš mešati različite kockice, ja sam ovj propolis mešao sa limunom i nanom ali ipak mi se najviše svideo čist.

Treba da uvedete pauka ili da se postavljaju kandze na tockove kao kod mene.
Joj kad je meni pauk odnio auto, plakala ko da mi je neko umro, suze u tri reda :D a kandže nisu nikad još, plaćam parking, doduše pošaljem 1 km za 2 zonu a parkiram u 1 zoni i platim samo 1 sat a ostanem puno više :D

Ovaj @Heroj.Ulice

20251014_192809.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back