Serpenti
Domaćin
- Poruka
- 4.468
Ja neću više ništa da pišem, da ne bih i sama doprinela skraćivanju moga mandata, kome se svi raduju.
Sramota.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja neću više ništa da pišem, da ne bih i sama doprinela skraćivanju moga mandata, kome se svi raduju.
Sramota.![]()
Nemoj da te odmah i sad izaberemo za jos jedan mandat!Ja neću više ništa da pišem, da ne bih i sama doprinela skraćivanju moga mandata, kome se svi raduju.
Sramota.![]()
Na planini i spremam se polako za sutrasnje planinarenje. Sredina tjedna, divota. Nadam se da nece biti nikog u sklonistu.Đes Mem![]()
Ahahah...to je bre dobra zivotna filozofija
Eeee,zdravo i tebi( htedoh da kazem zeko
)
Padobranska jedinica smo ista,...drago mi je da te sretnem makar i ovako dok smo pod padobranima
![]()
Secam se da si pisao da te kajak zeza i da planiras da uzmes novi. Ne znam da li si tada vec imao kajakolom.Da sta se tice kombinacija more, planine se ne zalim
Ne znam ako sam pisao da sam 30.09.2023 imao kajakolom i morao sam kajak pustiti u moru. Kupio sam drugi samo ove godine sam skoro pa neaktivan na moru.
Samo neka tako i ostane. Sta duze mirnije to bolje![]()
Nisam mislia da podelimo kokice, nego da sednem na tribine i navijam,Pojeo je on kokice do sad.![]()
Ama ti bi bio zekaGde je zeka?![]()
Jel si smislila rucak?Nisam mislia da podelimo kokice, nego da sednem na tribine i navijam,
Jao, to je tačno, jedva čekam da mi prestane mandatNemoj da te odmah i sad izaberemo za jos jedan mandat!
A znas da te samo sramotimo.
Pa što se buniš onda ?Jao, to je tačno, jedva čekam da mi prestane mandat![]()
Da mi je ko rekao da ću da se navučem na cveklu ne bih mu vjerovala. Koliko je ovo divno povrće, osjećam se zaljubljeno
Inače, za mačkare sam našla preslatke kašičice u Sinsay-u.
Pogledajte prilog 1800170
Ti mene samo selektivno uhodiš, tipa kad pišem nešto nebogougodno. To vidiš, a sve drugo ne vidišKome predajem palicu?
Lobici?![]()
Zato što sam volim da lakiramPa što se buniš onda ?![]()
Koje drugo?Ti mene samo selektivno uhodiš, tipa kad pišem nešto nebogougodno. To vidiš, a sve drugo ne vidiš![]()
Koga premlaćuješ?Pa što se buniš onda ?
Bukv nigdje oklagiju da nađem, moraću svratiti do Kineza![]()
Mi smo do sada gledali da se svi koji pišu u nekoj kafani izređaju da otvore novuKome predajem palicu?
Lobici?![]()
Krilca premazana senfom i pomfrit.Jel si smislila rucak?