Tamburiks
Domaćin
- Poruka
- 3.369
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što?Nemojte kupovati super lepak na AliExpress-u.
Kupio sam punu kesu onih tubica, ali kad svaku probijam mora da propiša po prstima.
Kupio sam punu kesu onih tubica, ali kad svaku probijam mora da propiša po prstima.Kako sam danas paničio da brzo razdvojim prste kad sam video da mi desna tri, ona glavna, zaglavila ovako
![]()
E to treba meni i Lo kad pomahnitamo na temiKupio sam punu kesu onih tubica, ali kad svaku probijam mora da propiša po prstima.Kako sam danas paničio da brzo razdvojim prste kad sam video da mi desna tri, ona glavna, zaglavila ovako
![]()
Ko tuđomSad moraš viršlicu da guliš sa levom![]()
Ne, ovde koristim moj nenadmašan mentalni ignor.Ovde na forumu?![]()
Tako sam i ja prve tri godineNe, ovde koristim moj nenadmašan mentalni ignor.![]()
Gde da lepimo lepak, naopako?E to treba meni i Lo kad pomahnitamo na temikoji tačno ljepak?
E to treba meni i Lo kad pomahnitamo na temikoji tačno ljepak?
Levom ne umem nos da dotaknem, a ne da prilazim delikatnim radnjamaSad moraš viršlicu da guliš sa levom![]()
Pa ne, to kod mene traje ceo život tako, samo precrtam, presočim šta me ne zanima.Tako sam i ja prve tri godine![]()
Ko te ubedio da promeniš mišljenje?Tako sam i ja prve tri godine![]()
Jedna smaračicaKo te ubedio da promeniš mišljenje?![]()
Neka ti pomogne neka ženska ruka.Levom ne umem nos da dotaknem, a ne da prilazim delikatnim radnjama![]()