Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.700
Hbg kasno si reklaI ako netko misli staviti onaj link s bakom i djedom, odnosno zašto nije dobro jesti po kućama, neka ide u spojler.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hbg kasno si reklaI ako netko misli staviti onaj link s bakom i djedom, odnosno zašto nije dobro jesti po kućama, neka ide u spojler.
Ti brza ko bakterjeHbg kasno si rekla![]()
ja jedem od gore
Na svu sreću pa znam o čemu je riječ i ne moram otvarati.Hbg kasno si rekla![]()
Onaj moj OKP picajzla tvrdi da prelaze posle 5 sekundiMnogo. Za to vreme sve bakterije pretrče sa poda na tortu.![]()
Tražiš da te besim jeeeee l'?Šta to?
Pa biću dobro, spakovala se za posao: zip vezice, selotejp široki, kese za smeće 120 l i lopataZlato majkino
Kako si mi?
Što je duže torta na podu, to se više dlaka zalepi za nju!![]()
Ne znam šta si htela, videh šta si napisala.Ja sam htjela reći da je 11 minuta potrebno da se skuva, ali dosadilo mi da sam jedina fina
Pogledajte prilog 1797395
Da ne budem vazda ja jedina fina, rekoh većNe znam šta si htela, videh šta si napisala.![]()
Šta, šta, štaI ako netko misli staviti onaj link s bakom i djedom, odnosno zašto nije dobro jesti po kućama, neka ide u spojler.
Eno okačih, ali nemoj gledatiŠta, šta, šta
Pomoći ću ti sa zadovoljstvom!Pa biću dobro, spakovala se za posao: zip vezice, selotejp široki, kese za smeće 120 l i lopata
Dobro sam, mamaTi?
To samo vi Device možete da merite11 minuta traje sex po Koelju![]()
Tako brzo trče?![]()
Toliko o "Znači, fuj!"Ne treba uvijek pod za bakterije
Idi pogledaj video koji je Kćerka okačila.Šta, šta, šta
Mama, zaboravila si za "sniženje"To samo vi Device možete da merite
I Koeljo je Devica
Setih se onog popusta u nekom Eksportu![]()
![]()
![]()
Dobro, da ne cuje zloPa biću dobro, spakovala se za posao: zip vezice, selotejp široki, kese za smeće 120 l i lopata
Dobro sam, mamaTi?