Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
Svi putevi vode u Aziju. I krpe od koliko ono dena?A gde će nas odvesti, kao i uvek - "čudni su putevi gospodnji".![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi putevi vode u Aziju. I krpe od koliko ono dena?A gde će nas odvesti, kao i uvek - "čudni su putevi gospodnji".![]()
Sveže depiliran vitamin J
Bož' sačuvaj, nikad čula za vitamin Đ!
To mora da je dobar vitamin, kombinacija vitamina D i J!![]()
Ulećite mi!da banuješ po narudžbi![]()
![]()
od toga se pocne Jodlovati.....Sveže depiliran vitamin J![]()
To ti se od guc guca prispavalo?
Na nama je da izaberemo!A gde će nas odvesti, kao i uvek - "čudni su putevi gospodnji".![]()
Od bleje na forumu nema selameta, nađite neke momke da vam dižu libidoNije ni čudo što je Lobica počela piti biljku koja pojačava libido, jer od ove teme libido ide u minus beskonačno![]()
Zašto nas frigidne vređaš i mi smo ljudi?Nije ni čudo što je Lobica počela piti biljku koja pojačava libido, jer od ove teme libido ide u minus beskonačno![]()
Nisam probao i ne mogu da komentarišem.od toga se pocne Jodlovati.....
E ovo sam shvatilaSveže depiliran vitamin J![]()
Da li vjeruješ da mene guc nikad ne radi na spavanje, već mi dodaje energijuTo ti se od guc guca prispavalo?![]()
Što i vama želimoOd bleje na forumu nema selameta, nađite neke momke da vam dižu libido![]()
E ovo sam shvatila
Da nije Đ vitamin Đoka?![]()
E ovo sam shvatila
Da ga iznosim?
Sve za tebe Đokoooo, Đoko moje okooo,
Đole moj Đokice!
Di mi je mikrofon?!?!?!![]()
![]()
Ne verujem jer sam video suprotno. Mora onda da je do mene i koliko sam ti zanimljivDa li vjeruješ da mene guc nikad ne radi na spavanje, već mi dodaje energiju
![]()
Da nazdravimo u to ime, mama?E ovo sam shvatila
Šta će meni momak?Što i vama želimo![]()
Daj ga ovamo, svečano mi vrući uruči, da ga još svečanije primim! Mikrofon!Da ga iznosim?![]()
Možda samo djeluje da ću pasti u hibernaciju, a zapravoNe verujem jer sam video suprotno. Mora onda da je do mene i koliko sam ti zanimljiv![]()
Želimo vam isto što i sebi!Šta će meni momak?![]()