Lorelaj92
Poznat
- Poruka
- 9.534
Kakav seks, nema ga, nestao, a ionako ga se ne bi ni setio k'o moje Sanje!Taj smeh može kad me ubiješ seksom![]()

Ne mogu da verujem šta čitam bre Snow

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav seks, nema ga, nestao, a ionako ga se ne bi ni setio k'o moje Sanje!Taj smeh može kad me ubiješ seksom![]()
Ovo Gavez mi liči na ime albanca sa kosova koji nam je prodavao semenke u srednjoj školiGavez je čudo
Ovi gore ublazavaju tegobe a gavez leči
GAVEZ PRIRODNI ORTOPEDSKI LEK
Mene podseti na GizmaOvo Gavez mi liči na ime albanca sa kosova koji nam je prodavao semenke u srednjoj školi
Ček, da li si ti mene jednom pitao da li sam ja Sanjalica ili si mislio na neku drugu.
Samo kad nema previše strana za čitanje.Ma mislim na kafancce
Ja sam digao ruke od citanja odavno
a po forumu tek ne idem vise kao nekada
nemam vremena iskreno
I ti si Sanjalica!Ček, da li si ti mene jednom pitao da li sam ja Sanjalica ili si mislio na neku drugu.
To još dok smo bili na muzici.
Samo kad nema previše strana za čitanje.
Šta je sve on pitao od tad...O Bože Snowko, pa to si je pitao i u avgustu, jes imao neki udarac u glavu skorije, amnezija neka nešto???![]()
Stavi ga, stavi gaStavljam ga na usta!
Flaster![]()
![]()
O Bože Snowko, pa to si je pitao i u avgustu, jes imao neki udarac u glavu skorije, amnezija neka nešto???![]()
Kakav seks, nema ga, nestao, a ionako ga se ne bi ni setio k'o moje Sanje!
Ne mogu da verujem šta čitam bre Snow![]()
Ček, da li si ti mene jednom pitao da li sam ja Sanjalica ili si mislio na neku drugu.
Samo kad nema previše strana za čitanje.
E, ali mi došli 9. jula.Šta je sve on pitao od tad...![]()
E, ali mi došli 9. jula.
Prvo se kao nikog nije sećao, pitao se koji smo to mi njemu drugari kada mu je Serafim rekla došli ti drugari sa drugog foruma, on u fazonu ko ste svi vi.
Onda je povezao odakle smo i ko smo (bar smo mi mislili da je povezao)
Pisali mi tako mesec dana, kad on Sanju pita a ko si ti, ja još uvek ne znam, kad nismo pali svi.
A za Lobicu je isto bio hit posle toga.![]()
Mene si prepoznao jel?Za tebe nisam pitao![]()
Sram te bilo!Stavi ga, stavi ga
Sanja je izgleda njegova ahilova peta.Kakav seks, nema ga, nestao, a ionako ga se ne bi ni setio k'o moje Sanje!
Ne mogu da verujem šta čitam bre Snow![]()
Ti baš imaš dobro pamćenje. Odlično, zapravo.Ček, da li si ti mene jednom pitao da li sam ja Sanjalica ili si mislio na neku drugu.
Da je bio jučer s nama u crtaoni, mislila bih da je on napisao ono "Tko sam ja?"
Ali mislim da je to bila Pepeljuga.
Mene to odmah podsjeti na Jesenjina..Danas sam preslusao album gde se to cesto provlaci, narocito na pocetku istog
Album ima pricu, tuznu ali su pesme povezane.
Ovde je samo prica koja sve pesme povezuje.
Mene to odmah podsjeti na Jesenjina..
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar,
čiji pogled gasne u magli i memli,
živio sam usput, ko da sanjam,
kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.