Kafić Priče iz prošlog veka III-✝️Ispovedaonica kod Heroja ispod duda✝️

Heroj.Ulice

Domaćin
Poruka
3.653
E da, došao 1 septembar

Deca će u škole da pišu pismene zadaće kako su proveli letnji raspust i da se frfljaju sa onim frazama "jesen je obukla žute haljine" i sl sra*a

A vi ćete da ispovedate grehe koje ste nakupili preko leta.

Bog (tj ja) trudiće se da bude pošten i da svakome pravično odmeri iskupljenje naspram grehova

Tradicionalno septembar otvaramo kuluturno umetničkim bogougodnim programom

tagujte ljude da neko ne propusti obaveštenje

Link do prethodne kafane: https://forum.krstarica.com/threads...a-ii-lelemud-kod-duda-deciduous-tree.1036513/

Poslednja izmena od moderatora:
E da, došao 1 septembar

Deca će u škole da pišu pismene zadaće kako su proveli letnji raspust i da se frfljaju sa onim frazama "jesen je obukla žute haljine" i sl sra*a

Bog (tj ja) trudiće se da bude pošten i da svakome pravično odmeri iskupljenje naspram grehova

Link ka staroj kafani si zaboravio.

Sto zatvoriste staru kafanu kada je bilo mesta za jos par hiljada postova...

Razmisljam kako je brzo proslo tacno 30 godina od kako sam bio krenuo u gimnaziju.
I kako je prvih dana mojih prvih razreda skole uvek neko sr.anje moralo da se desi - kada sam polazio u prvi razred osnovne bila je tragedija u kasarni u Paracinu, kada sam polazio u gimnaziju NATO je bombardovao Republiku Srpsku... :roll:

Sto zatvoriste staru kafanu kada je bilo mesta za jos par hiljada postova...

Razmisljam kako je brzo proslo tacno 30 godina od kako sam bio krenuo u gimnaziju.
I kako je prvih dana mojih prvih razreda skole uvek neko sr.anje moralo da se desi - kada sam polazio u prvi razred osnovne bila je tragedija u kasarni u Paracinu, kada sam polazio u gimnaziju NATO je bombardovao Republiku Srpsku... :roll:
Немој више ништа да започињеш у животу

E da, došao 1 septembar

Link do prethodne kafane: https://forum.krstarica.com/threads...a-ii-lelemud-kod-duda-deciduous-tree.1036513/
Ti ko Japanac kad je kod Majlike otvore ordinaciju Dr.Zak.:hahaha:

Back