- Poruka
- 94.942
To će te najesti?![]()
Neće ali ako mi se dopadnu na izgled trazicu ti recept.
Sama kiselis kupus?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To će te najesti?![]()
Da sam rekao da je specijalan ni to ti ne bi valjalo.Rekao si: svaki tako izgleda![]()

što je ovo u spojleru?Slažem se za vježbanje. Dobila sam ovu knjigu na poklon i iznevjerovala koliko lagano djeluje kad gledaš po koracima kako se crta, a opet samo malo drugačije olovku da okreneš, ispadne naopako.
Namučih se oko oka i trepavica kao da je ne znam šta, a po slikama prelagano. Do portreta nikad nisam došla.
Poslaću ti u ppNeće ali ako mi se dopadnu na izgled trazicu ti recept.
Sama kiselis kupus?
Poslaću ti u pp
Ne kiselim, par puta jesam, šta će mi meni jednoj, sarmu ovu ni probati neću, sad će zet doći po šerpu
Kupim kupus.

Ne biDa sam rekao da je specijalan ni to ti ne bi valjalo.![]()
Pa voleCela serpa zetu?![]()

Eh, nije to tako. To kao da kažeš, samo vežbaj pa ćeš igrati fudbal kao Mesi.Samo vežbaj.
Kada sam krenuo u srednju graficki radovi su nam bili problem u početku, do mature celo odeljenje moglo da vuče prave linije bez lenjira.
Kreni svaki dan po malo i bice![]()
što je ovo u spojleru?
Pa ideš korak po korak
Vežbaš ruku dok ne budeš zadovoljba
Ih,koliko sam ja svojih artija besno iscepala
Imaš na jutjubu dosta dobrih kanala, ako želiš da učiš da crtaš. Lakše se skonta kad gledaš kako je lik postigao nešto, nego kad gledaš gotov crtež, pa pokušavaš da kopiraš.
Knjiga, evo otvorih random stranicu da vidiš kakva je otprilike
Ima za portret, životinje sve, akt, prirodu..
Pogledajte prilog 1789041

Pogledaj kanal onog lika što sam postavio, a ima ih i još.Ima sigurno, treba vremena i volje da se posvetiš tome![]()
Eh, nije to tako. To kao da kažeš, samo vežbaj pa ćeš igrati fudbal kao Mesi.
Moj talenat je recimo 7/10 i mogu vežbom da dođem do 8/10, a oni imaju 9/10 i mogu talentom do 10/10.
Nemoguće je, možeš da vežbaš koliko hoćeš. Oni imaju taj talenat da prenesu rukom to što zamisle, ja ne mogu. Možeš biti napredovati, ali ne možeš nadomestiti talenat.
A moje vizije u glavi su ono, hteo bih ko Mikelanđelo![]()
Tipkaš s masnim prstima?I na hranu![]()
Ovaj konj nije slučajno tu.Slažem se za vježbanje. Dobila sam ovu knjigu na poklon i iznevjerovala koliko lagano djeluje kad gledaš po koracima kako se crta, a opet samo malo drugačije olovku da okreneš, ispadne naopako.
Namučih se oko oka i trepavica kao da je ne znam šta, a po slikama prelagano. Do portreta nikad nisam došla.

Tipkaš s masnim prstima?
Ovaj konj nije slučajno tu.![]()
Tipkaš s masnim prstima?
Ovaj konj nije slučajno tu.![]()

Sad vidim i da smo oboje spomenuli "slučajnost".Ti o konju, Snowko o zekama![]()
Ti o konju, Snowko o zekama![]()

Sad vidim i da smo oboje spomenuli "slučajnost".![]()