Kafić Priče iz prošlog veka III - Ispovedaonica kod Heroja ispod duda✝️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slažem se za vježbanje. Dobila sam ovu knjigu na poklon i iznevjerovala koliko lagano djeluje kad gledaš po koracima kako se crta, a opet samo malo drugačije olovku da okreneš, ispadne naopako.
Namučih se oko oka i trepavica kao da je ne znam šta, a po slikama prelagano. Do portreta nikad nisam došla. 😂

što je ovo u spojleru?
Pa ideš korak po korak
Vežbaš ruku dok ne budeš zadovoljba
Ih,koliko sam ja svojih artija besno iscepala

Samo vežbaj.

Kada sam krenuo u srednju graficki radovi su nam bili problem u početku, do mature celo odeljenje moglo da vuče prave linije bez lenjira.

Kreni svaki dan po malo i bice ;)
Eh, nije to tako. To kao da kažeš, samo vežbaj pa ćeš igrati fudbal kao Mesi.

Moj talenat je recimo 7/10 i mogu vežbom da dođem do 8/10, a oni imaju 9/10 i mogu talentom do 10/10.

Nemoguće je, možeš da vežbaš koliko hoćeš. Oni imaju taj talenat da prenesu rukom to što zamisle, ja ne mogu. Možeš biti napredovati, ali ne možeš nadomestiti talenat.

A moje vizije u glavi su ono, hteo bih ko Mikelanđelo 😂

što je ovo u spojleru?
Pa ideš korak po korak
Vežbaš ruku dok ne budeš zadovoljba
Ih,koliko sam ja svojih artija besno iscepala

Knjiga, evo otvorih random stranicu da vidiš kakva je otprilike :D

Ima za portret, životinje, akt, prirodu..

edit: obrisah sliku jer me nervira pomisao da stoji ovdje vječno 🤣

Poslednja izmena:
Eh, nije to tako. To kao da kažeš, samo vežbaj pa ćeš igrati fudbal kao Mesi.

Moj talenat je recimo 7/10 i mogu vežbom da dođem do 8/10, a oni imaju 9/10 i mogu talentom do 10/10.

Nemoguće je, možeš da vežbaš koliko hoćeš. Oni imaju taj talenat da prenesu rukom to što zamisle, ja ne mogu. Možeš biti napredovati, ali ne možeš nadomestiti talenat.

A moje vizije u glavi su ono, hteo bih ko Mikelanđelo 😂

Talenat je tu najmanji deo, najveci je vezba.
Vanesa Mei je svirala violinu po nekoliko sati svaki dan.

Tipkaš s masnim prstima?

Slažem se za vježbanje. Dobila sam ovu knjigu na poklon i iznevjerovala koliko lagano djeluje kad gledaš po koracima kako se crta, a opet samo malo drugačije olovku da okreneš, ispadne naopako.
Namučih se oko oka i trepavica kao da je ne znam šta, a po slikama prelagano. Do portreta nikad nisam došla. 😂

Ovaj konj nije slučajno tu. :patkica:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back