Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema nove kafane, ne pišu dovoljno.

Inatim se s onima koje su mi pretile ražnjemŠta ti imaš protiv nove kafane pa da stalno pišeš protiv nje?![]()

Jel stvarno i Cesi tako funkcionisu?Češki sistem tj. svako svoje![]()
Inatim se s onima koje su mi pretile ražnjem![]()
Pa frustracija potiče što ne mogu nešto što sam naumio. Nema suštinski veze sa drugima.Poređenje sa drugima je skoro uvek uzrok patnje i!i nerviranja
A i besmisleno je!
Uvek postoji neko bolji ali i gori od nas
Poredi se sa sobom samim
Tek tako mozeš da vidiš svoj napredak ali i stvarni dar
Veruj mi,osim genija koji su retki, svako ima taj problem- raskorak između vizije u glavi i ograničenosti ruke da to materjalizujePa frustracija potiče što ne mogu nešto što sam naumio. Nema suštinski veze sa drugima.
Mislim, frustracija, padne mi na pamet možda dva puta godišnje i malo sam smoren. Tek tu dolaze drugi i to samo kao primer da postoji taj gen u porodici, ali je mene preskočio.
Mogu u fotošopu da izvedem ono što sam zamislio. Tu dolazi onaj deo sa trudom i radom. Da, moraš da učiš, vežbaš i vežbaš i na kraju postigneš. Ali postigneš.
Ako bi mi pala pesma na pamet, mogu da je snimim kako sam je čuo u glavi. Ok, jasno da produkcijski bi mi za to trebalo dalje da imam bolji studio, bend i producenta, ali mogu to iz glave da pretvorim u zvuk i sam otprilike kako sam zamislio.
Kod slikanja to ne mogu i to me nervira. Mislim ,,nervira", ne razbijam glavu oko toga.
Imaš neku želju, viziju, misliš da možeš, a ne možeš, ni blizu, ruke i mozak te izdaju i prosto ne možeš
Dodatno znam o čemu pričam jer imam lep rukopis, lepši od brata na primer koji daleko lepše crta, i sad kad nešto hoću u nekom stilu da napišem - mogu. Ili ako ne mogu, vežbam i vežbam pa mogu.
Znam i one grafite da crtam sa slovima, dakle, ako imam ideju i viziju mogu da nacrtam ovako nešto
Pogledajte prilog 1789066
Ali kada treba da crtam lica, ruke, životinje... tačno osećam taj neki system error u mozgu i nemogućnost što je frustrirajuće. Mogao bih se istrenirati da budem nešto bolji, ali nema tu sreće. I ne ispunjava me to - da ne mogu ono iz glave da pretvorim u stvarnost.
Nisam neko da tek tako šara nego me pukne inspiracija. Ako je pesma, uzeću gitaru i odsvirati i otpevati to i snimiti. Ali da nacrtam ne mogu![]()
Da, ali veruj mi da se ovde radi o totalnoj katastrofi epskih razmera koja se ne može ni iz 73828. puta napraviti da liči na nešto, iako bi svaki sledeći pokušaj bio bolji, opet bi krajnji rezultat bio sranjeVeruj mi,osim genija koji su retki, svako ima taj problem- raskorak između vizije u glavi i ograničenosti ruke da to materjalizuje
A kad je neko nestrpljiv i histeričan ko ja,dodatno je teže
No,prevazišla sam to kad nešto MORALA da nacrtam,bilo za pare ili ranije na faksu
Prva varijanta je često katastrofalna i ubije me u pojam,al pošto MORAM uradim novu
I ta obično biva neuporedivo bolja
A tek treća!
To me naučilo neophodnom strpljenju koje je bivalo nagrađeno radovima kojima sam bila zadovoljna
Mada su mi i dalje najdraži oni crteži momenta,inspiracije,nesavršeni ali magični
Ja sam malo ispratio i slažem se s nekim likom koji je rekao da je Vox92 još gori što se tiče cenzure.Nego, jel se prati ovde trenutno aktuelna tema
https://forum.krstarica.com/threads/cenzura-na-feministickim-forumima-poput-ana-rs.1040605/
Po pitanju m-ž odnosa? Taj forum je nastavak pokojnog b92?Ja sam malo ispratio i slažem se s nekim likom koji je rekao da je Vox92 još gori što se tiče cenzure.
Ma po pitanju cenzure uopšte, tamo su me banovali čim sam se registrovao, mislim da sam par postova napisao, neko od moderacije je istripovao da sam klon nekog lika i banovali me bez ikakvog obrazloženja.Po pitanju m-ž odnosa? Taj forum je nastavak pokojnog b92?
Mislim da sam ušao par puta, na sport, kad je neko takmičenje.Ma po pitanju cenzure uopšte, tamo su me banovali čim sam se registrovao, mislim da sam par postova napisao, neko od moderacije je istripovao da sam klon nekog lika i banovali me bez ikakvog obrazloženja.