Heroj.Ulice
Veoma poznat
- Poruka
- 10.279
Ako ti je s nekim lepo ne treba ti brak
Budete u vezi do kraja života
Budete u vezi do kraja života
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista, trpices muza.Ja na primer nemam decu. I šta sad?![]()
бракови из оног времена, кад је све било нормалније, неко би рекоOvi nisu. Svi preko 20 godina u braku
Vecina ih dobro funkcionise u vezi sve dok ne udju brak.Cim potpisu papir iskoce im osiguraci u glavi.Ako ti je s nekim lepo ne treba ti brak
Budete u vezi do kraja života![]()
Hvalim te BožeEvo da nabrojim brakove iz okoline koji su sklopljeni iz ljubavi:
1. moja rođena sestra se udala iz ljubavi, bežala od kuće da bi se udala, moji se protivili ali džabe
2. Moja kuma se udala iz ljubavi, zaljubila se ko tele u kuma i venčali se
3. Sestra od tetke isto iz ljubavi, mesecima sam slušala njene priče o sadašnjem mužu, smorila me dok su se zabavljali kako se dobro ljubi, kako je grozno kad su razdvojeni pa patila ko patika itd. Naravno, venčali se
4. Ja i moj muž, ne moram ni pominjati, sve sam već rekla na anal rs
5. Druga sestra od tetke napustila Beograd i otišla da živi u neko selo koje je u pi.zdovcu u Vojvodini jer se zaljubila. Isto se venčali
Itd, itd.
Ou maj gad. Dabogda i ti ovako 'trpeo' kao ja sa nekom budućom.Nista, trpices muza.

Ti i ja se razumemoHvalim te Bože
Naravno da postoje parovi koji kliknu, samo se o tim slučajevima manje zna, nego o onim drugim, jer ih je nažalost više.

Da, i tamo kad imaju 50,60 predstavljaju se kao da su momak i djevojka.Ako ti je s nekim lepo ne treba ti brak
Kad sjedneš na klupu negdje u parku, iz torbe izvadiš Sobersby sa jednim od svojih živopisnih otvarača kako bi utažila žeđ.Mislim da previše osoba danas ulazi u brak jer im je vrijeme kao.
Ja ipak vjerujem u ljubav, kao što smo juče pisali.
Ako se ne desi nešto sudbinski istinito, nema potrebe ni da se desi![]()
Šta ih bole uvo kako se predstavljaju ako im je lepoDa, i tamo kad imaju 50,60 predstavljaju se kao da su momak i djevojka.
Aj ne zezaj![]()
Vise ljudi je vidilo Deda Mraza no pravu ljubav
Ima x takvih "srecnih" brakova koji su se zavrsili razvodom.![]()
Ti nisi posvađan samo s vodenjacima. I brak/prava ljubav ti je na crnoj listi.Vecina ih trpe zbog djece
Ne baš, ti živiš to, ja samo filoSofiram.Ti i ja se razumemo![]()
Kako moze da mi bude na listi nesto sto ne postoji?Ti nisi posvađan samo s vodenjacima. I brak/prava ljubav ti je na crnoj listi.
Čemu toliko baksuziranje?![]()
To je navika i opet interes jer 20 godina smo zajedno pa je sad na delu ono: bolje đavo koga znaš nego svetac koga ne znašOvi nisu. Svi preko 20 godina u braku
Pa ako im je lEpo, ljepše će im bit da se predstavljaju 'moj suprug/a' nego 'moj dečko/dEvojka'Šta ih bole uvo kako se predstavljaju ako im je lepo![]()
Video i to od meneTi nisi posvađan samo s vodenjacima. I brak/prava ljubav ti je na crnoj listi.
Čemu toliko baksuziranje?![]()

Jeste, ali gadja poentuто је лик из цртаћа
A ti Lobicu, moju @iamnotentirelyhere i mene teraš da se udajemo, eto.Ako ti je s nekim lepo ne treba ti brak

PriznajemVideo i to od mene![]()
Dobro si rekla, licemjeran jeA ti Lobicu, moju @iamnotentirelyhere i mene teraš da se udajemo, eto.![]()
Pa iz interesa i da bi zanijele, san svake žene je da se ostvari kao majkaA ti Lobicu, moju @iamnotentirelyhere i mene teraš da se udajemo, eto.![]()
Ko prizna pola mu se dodajePriznajem
Nemamo takvih interesa kao što vidišPa iz interesa i da bi zanijele, san svake žene je da se ostvari kao majka