Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa iz interesa i da bi zanijele, san svake žene je da se ostvari kao majka
wrong.gif

To je navika i opet interes jer 20 godina smo zajedno pa je sad na delu ono: bolje đavo koga znaš nego svetac koga ne znaš
Samo se ti teši :malav:

Što se navike tiče, neke navike su mnogo dobre a neke loše.
Navika je i da piješ dobru kafu svako jutro i da uživaš.

I sad, jel to dobro ili loše?

Ne postoji po tvom mišljenju i to je u redu, tako razmišljaš.
Ali zašto negiraš da drugima postoji?
Evo i Bebica ti govori svoj/e primjer/e, a ti unaprijed i tu vidiš nešto što će poći krivo.
Meni je jako ružno njegovo omalovažavanje na neki način primjera koje je Bebica postavila. Eto ispada sad se svi tu trpe bla bla. 🙄
Ja da tako razmišljam ozbiljno bih se sama za sebe zapitala zbog čega mi je tako teško da povjerujem da dvoje ljudi može stvarno da se voli ?

Meni je jako ružno njegovo omalovažavanje na neki način primjera koje je Bebica postavila. Eto ispada sad se svi tu trpe bla bla. 🙄
Ja da tako razmišljam ozbiljno bih se sama za sebe zapitala zbog čega mi je tako teško da povjerujem da dvoje ljudi može stvarno da se voli ?
Pa i ovi sverceri kola prodaju auta koja su presla po 180.000km i npaisu nov nov nov, a u stvari presla preko 500.000km i bila havrisana.Tako je i sa brakom. :mrgreen:

Razumijem da netko nešto ne želi, ili da ne vjeruje kako nešto može biti i bolje od onog kako misli da je.
Ali da, treba priliku dati i ovim lijepim primjerima, vrijednim da se čovjek i nad tim zamisli.
Da se barem pokuša prihvatiti činjenica da ne mora sve biti tako crno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back