Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo da nabrojim brakove iz okoline koji su sklopljeni iz ljubavi:

1. moja rođena sestra se udala iz ljubavi, bežala od kuće da bi se udala, moji se protivili ali džabe

2. Moja kuma se udala iz ljubavi, zaljubila se ko tele u kuma i venčali se

3. Sestra od tetke isto iz ljubavi, mesecima sam slušala njene priče o sadašnjem mužu, smorila me dok su se zabavljali kako se dobro ljubi, kako je grozno kad su razdvojeni pa patila ko patika itd. Naravno, venčali se

4. Ja i moj muž, ne moram ni pominjati, sve sam već rekla na anal rs

5. Druga sestra od tetke napustila Beograd i otišla da živi u neko selo koje je u pi.zdovcu u Vojvodini jer se zaljubila. Isto se venčali

Itd, itd.
Hvalim te Bože :heart:

Naravno da postoje parovi koji kliknu, samo se o tim slučajevima manje zna, nego o onim drugim, jer ih je nažalost više.

Mislim da previše osoba danas ulazi u brak jer im je vrijeme kao.

Ja ipak vjerujem u ljubav, kao što smo juče pisali.
Ako se ne desi nešto sudbinski istinito, nema potrebe ni da se desi :ne:
Kad sjedneš na klupu negdje u parku, iz torbe izvadiš Sobersby sa jednim od svojih živopisnih otvarača kako bi utažila žeđ.
On sjedi pokraj tebe, isto ima sokić, ali nema otvarač. Ti mu velkodušno ponudiš onaj svoj "aviončić". On te pogleda u oči..

Nastavak slijedi nakon reklama.

GIF by Somersby

Ti i ja se razumemo :cmok2::ortaci2:
Ne baš, ti živiš to, ja samo filoSofiram. :zaljubljena:

Samo me nervira defetizam i sivi oblaci. Nisu sve priče propast, trpljenje, jad i čemer. Nit je razvod kog se ovdje hvataju svaki čas nužno loš. Čak i tad znači da je neko ipak dao sebi i drugome šansu da proba da živi ljubav, pod uslovom da to bi motiv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back