Arhangel94
Ističe se
- Poruka
- 2.352
Pitam ako bi ulazila, zbog cega bi usla u brak?Ko kaže da bih ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitam ako bi ulazila, zbog cega bi usla u brak?Ko kaže da bih ?![]()

Ne znam odakle ideja da možeš da odgovaraš u moje ime.Zatp što je bez braka kao buva bez psa....može da živi, ali joj je dosadno
To je bila šala..deo vica....Izvini ako sam te uvredila, više ti se neću obratitiNe znam odakle ideja da možeš da odgovaraš u moje ime.
U reduNemoj Lorelaj da zoveš mentolom, nije lepo![]()
U reduApsolutna glupost. Ja sam se udala iz ljubavi, ta tvoja teorija 'ne pije vodu'.

I ja vjerujem u Deda Mraza, ali nikako supak da mi donese 300 miliona evra u kesu i crvenog Ferarija.Mislim da previše osoba danas ulazi u brak jer je vrijeme
Ja ipak vjerujem u ljubav, kao što smo juče pisali.
Ako se ne desi nešto sudbinski istinito, nema potrebe ni da se desi![]()
To je iz ljubavi što bi neki rekliČim se pomene brak odmah eto varnica, kakva simbolika.
Nemojte te teške teme![]()

I ja vjerujem u Deda Mraza, ali nikako supak da mi donese 300 miliona evra u kesu i crvenog Ferarija.

Vise ljudi je vidilo Deda Mraza no pravu ljubavTrebalo bi biti bolje kad odrasteš![]()
![]()
Ima x takvih "srecnih" brakova koji su se zavrsili razvodom.Evo da nabrojim brakove iz okoline koji su sklopljeni iz ljubavi:
1. moja rođena sestra se udala iz ljubavi, bežala od kuće da bi se udala, moji se protivili ali džabe
2. Moja kuma se udala iz ljubavi, zaljubila se ko tele u kuma i venčali se
3. Sestra od tetke isto iz ljubavi, mesecima sam slušala njene priče o sadašnjem mužu, smorila me dok su se zabavljali kako se dobro ljubi, kako je grozno kad su razdvojeni pa patila ko patika itd. Naravno, venčali se
4. Ja i moj muž, ne moram ni pominjati, sve sam već rekla na anal rs
5. Druga sestra od tetke napustila Beograd i otišla da živi u neko selo koje je u pi.zdovcu u Vojvodini jer se zaljubila. Isto se venčali
Itd, itd.

Ovi nisu. Svi preko 20 godina u brakuIma x takvih "srecnih" brakova koji su se zavrsili razvodom.![]()
Pogotovo mali ciga kad ga sanjao i osetioVise ljudi je vidilo Deda Mraza no pravu ljubav
Ima vremenaOvi nisu

Zbog osobe koja bi me navela ljubavlju da uopšte poželim to.Pitam ako bi ulazila, zbog cega bi usla u brak?
Nisam upućena, izvini i ti ali zazvučalo je kako je zazvučalo.To je bila šala..deo vica....Izvini ako sam te uvredila, više ti se neću obratiti
Što da ne, moramo se nekad bocnutČim se pomene brak odmah eto varnica, kakva simbolika.
Nemojte te teške teme![]()

Vecina ih trpe zbog djeceOvi nisu. Svi preko 20 godina u braku
Smiri seIma vremena![]()
Ja na primer nemam decu. I šta sad?Vecina ih trpe zbog djece