- Poruka
- 51.372
Snadji se Koviljka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snadji se Koviljka.
Ne prevrci ocima Koviljka.
Za odstrel, sumLJiv je.Na kom spisku?

Za odstrel, sumLJiv je.
Ali ipak bolje da ga krčkamo na tihoj vatri.![]()
Koa u vicu o zeki i medi, neka medo ssm cu, tako i ja.Za odstrel, sumLJiv je.
Posle ćemo da pečemoZa odstrel, sumLJiv je.
Posle ćemo da pečemo
Trebaš doći u naš cirkus da naučišPitah Chat gpt, kaže da lav treba da jede 5-7 kg mesa da bi održavao tjelesnu masua ako je baš gladan do 15kg.
Ja sam mislila da kad ulove jedu to odmah pa onda ne jedu dugo... vidi se da dugo nisam gledala national geography![]()
@Kćerka Direktora Cirkusa jesmo juče baš ovo pominjali? Odmah sam se tebe i lizanje ćele setila![]()
Pogledajte prilog 1773181

Neka hvala, predomislila sam seTrebaš doći u naš cirkus da naučiš![]()

Ма нека прекораченја у одобреним онлине куповинамаŠta je iščeprkao?
Inače, meni nije moguće kopati po telefonu![]()

Pitah Chat gpt, kaže da lav treba da jede 5-7 kg mesa da bi održavao tjelesnu masua ako je baš gladan do 15kg.
Ja sam mislila da kad ulove jedu to odmah pa onda ne jedu dugo... vidi se da dugo nisam gledala national geography![]()
Posle ćemo da pečemo
Imam, ali samo fiksniNemaš telefon?

Jesi li u međuvremenu obuzdala kupoholičarske nagone i postala wife material?Ма нека прекораченја у одобреним онлине куповинама![]()
Jesi li u međuvremenu obuzdala kupoholičarske nagone i postala wife material?![]()
Sama zaradila-sama potrošilaJesi li u međuvremenu obuzdala kupoholičarske nagone i postala wife material?![]()

Kome kad si u penziji odavno?Ja dam da čeprkaju po telefonu uz ono radoznalost je ubila mačku![]()

Tvoj telefon treba odnijeti u Crkvu da okade.Ja dam da čeprkaju po telefonu uz ono radoznalost je ubila mačku![]()