- Poruka
- 50.200
MacanJedeš mačju hranu da postaneš mačor jel?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MacanJedeš mačju hranu da postaneš mačor jel?![]()
Želimo ga!Bolje da ja ne pričam onaj sa mujom i hasom i klipom kukuruza
Odmah da si ispricao.Bolje da ja ne pričam onaj sa mujom i hasom i klipom kukuruza
Dobro kad insistirateŽelimo ga!
A za ofucanogNemoj te femyyy izraze, kaže se mačorčina, muškarčina.
Ne treba, sve je u redu.@Arhangel94 idi kod proktokologa/urologa ako niko neće drugačije da ti da.![]()
IdiupicDobro kad insistirate
Idu Mujo i Haso šumom i tako se izgube. Dok su lutali, strašno su ogladnjeli. Tada naiđu na jednu kuću u kojoj je bila neka stara baba. Oni onako gladni, uđu u kuću i pitaju babu ima li nešto da im da da pojedu.
- Tko me od vas dvojice pojebe, dobit će hrane kol\\'ko \\'oće!
- Ja ću radije umrijeti od gladi! - reče Haso i izjuri iz kuće.
Mujo malo razmisli, odmjeri babu i pristane. Ugleda on kuhane kukuruze i uzme jedan klip, pa kaže:
- Baba, ja te ***** samo ako ti žmiriš!
Baba zatvori oči, a Mujo uzme onaj kukuruz i počne ju jebati njime. Kada je završio baci taj kukuruz kroz prozor.
- Eto, bona, sad mi daj da jedem!
I ona mu da da jede. Kada se najeo, Mujo ode napolje kod Hase:
- E moj jarane, ja se sad najeo k\\'o nikad!
A Haso će na to:
- Vidiš, ti moraš jebat\\' staru babetinu da bi se najeo, a meni se Bog smilovao i bacio mi s neba kuhani kukuruz i to dobro posoljen...
Pročitajte još na strani: http://www.vicevi-dana.com/vicevi-Idu-Mujo-i-Haso-353-umom-i-t-/200805022
I ti na mudijadu da daš doprinos!Teget
naravno
koja bi bila?
Moze I visuljka da bude.Visuljko se kaže.![]()
![]()
Ko kad lik zove sefa da nece doci jer je bolestanIdiupic![]()
Ja sam ga gore zamišljala.![]()
I tvoja slika na otvaracu.
Olindrali papudžijski mačak.A za ofucanog![]()
Kupila više, dio ću pojestiŠta ćeš sa njima?![]()
Moj je još lepši, tvoj je lik na njemu
Nisi valjda i ti djevojka sa dodatkom?Moj je još lepši, tvoj je lik na njemu![]()
Ne želimoŽelimo ga!
Kasno, već ste ga dobileNe želimo![]()
Kaze jel slobodno, izvinite ako sam Vas zgazio i sebi sam tezak. Reko ok normalan. Kad krete...u pm vise.Što se nisi razdrala SRAM TE BILOOOO, ja to odmah štiklom u glavu.
Odvratno, mrzim manijake, obesila bih ih za muda na trgu da vise.
Sad ih neću ni jestiDobro kad insistirate
Idu Mujo i Haso šumom i tako se izgube. Dok su lutali, strašno su ogladnjeli. Tada naiđu na jednu kuću u kojoj je bila neka stara baba. Oni onako gladni, uđu u kuću i pitaju babu ima li nešto da im da da pojedu.
- Tko me od vas dvojice pojebe, dobit će hrane kol\\'ko \\'oće!
- Ja ću radije umrijeti od gladi! - reče Haso i izjuri iz kuće.
Mujo malo razmisli, odmjeri babu i pristane. Ugleda on kuhane kukuruze i uzme jedan klip, pa kaže:
- Baba, ja te ***** samo ako ti žmiriš!
Baba zatvori oči, a Mujo uzme onaj kukuruz i počne ju jebati njime. Kada je završio baci taj kukuruz kroz prozor.
- Eto, bona, sad mi daj da jedem!
I ona mu da da jede. Kada se najeo, Mujo ode napolje kod Hase:
- E moj jarane, ja se sad najeo k\\'o nikad!
A Haso će na to:
- Vidiš, ti moraš jebat\\' staru babetinu da bi se najeo, a meni se Bog smilovao i bacio mi s neba kuhani kukuruz i to dobro posoljen...
Pročitajte još na strani: http://www.vicevi-dana.com/vicevi-Idu-Mujo-i-Haso-353-umom-i-t-/200805022
Znam ja jedan još bolesnijiKo kad lik zove sefa da nece doci jer je bolestan
Sefe necu doci na posao, bolestan sam.
Koliko si bolestan?Upita sef.
Toliko da lezim u krevetu sa rodjenom sestrom.![]()