Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.635
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ku*ac koviljkaA šta je ćuna?![]()
Da mi neka kaze, joj vidi ćune, mislim da bi propo u zemljuVeće, veće. Ćundara je manja![]()
Misliš ono kad zalutaš u ženski wc?Da mi neka kaze, joj vidi ćune, mislim da bi propo u zemlju![]()
Zašto dama sjedi sama?Da mi neka kaze, joj vidi ćune, mislim da bi propo u zemlju![]()
Ne radimi kvizove ovdje, nije ovo anal.rsAj jedno kviz pitanje za muškarce, koja je ovo boja?
Nemoj neko da je kaz'oooo sivi kamiJon crvene boje, odmah ide na mudijadu da da svoj doprinos!
Misliš ono kad zalutaš u ženski wc?![]()
Nikad čula Koviljkino, šta je sad pa to, ono što ti kažeš da ti jeKu*ac koviljka
Ku*ac
Nije anal ali voliš da ideš u anale jel.Ne radimi kvizove ovdje, nije ovo anal.rs
Nikad čula Koviljkino, šta je sad pa to, ono što ti kažeš da ti je?
I to 2 puta uradio za pola sata. I jos razmisljam cudo li su izbacili pisoare. Kontam zbog prostoraMisliš ono kad zalutaš u ženski wc?![]()
Nije anal ali voliš da ideš u anale jel.![]()
![]()
Šta ćeš sa njima?Vas ne treba čitati, evo kupila kukuruze![]()
Sledeći je znači konj, koza, kara.Vas ne treba čitati, evo kupila kukuruze![]()
Slicnu sam tunjevinu danas jeo. Pomislio sam da i ova mačka posti sredom
Bolje da ja ne pričam onaj sa mujom i hasom i klipom kukuruzavidim znas vic sa tri gospoDZe na pijaci
![]()
Jedeš mačju hranu da postaneš mačor jel?Slicnu sam tunjevinu danas jeo. Pomislio sam da i ova mačka posti sredom
@Arhangel94 žao mi je, nisam muško, pa ne mogu da ti pogledam.![]()