нећуу момка, оћу ожењенаааа,
чекаћу га да му оде женааа
чекаћу га да му оде женааа

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije, ovo je Porodično blago.Jeste, mislim iz serije Srecni Ljudi.
Ju naopako.Znam samo za crveni konjski gel, onaj Krauterhof
Isti brend ima gel za celulit, subjektivni osjećaj kao da me neko ujeda puno i jako![]()

Pa lako, različiti pravilnici država.Cini mi se da sam ovo vidjeo negdje. A kako moze da traje negdje duze negdje krace?![]()

Kod mene čitava apoteka postoji jer je ovde nezgodno nabaviti sve ge lekove.Imam amoksicilin, klaritin/presing, spedifen, panadol, rapidol s, biofreeze gel, tylol hot, sirup Zdravko herbikoi to bi bilo to, domaćica propala
![]()
Ju naopako.
Ujeda, kažeš, koji je ti je to gel?
Kad nema ko, daj bar gel da me izujeda.![]()

I kad namažeš onda malo maderoterapiju, samo nabavi oklagiju za to i jake muške rukeOvaj, trebalo bi da je njemački, a Njemci k'o Njemci, nema tu mlakog
![]()
A stvarno, dok se ne navikneš baš peče. I obavezno dobro pranje ruku posle nanošenja, u suprotnom će i ruke da gore
Taman kad se smire ove vrućinčine mogla bih da počnem da mažem, imam ovo jedno pakovanje nikako da ga potrošim
Uzela sam nekad i ulje od bršljana, eno isto stoji![]()
Ko te spasao da čujem?jes vala meni na du...pozadini kad je urasla dlaka flogocid me spasao
ne sećam seKo te spasao da čujem?
![]()
Ona je bila ribetina crnog talasa YU filma.Je li ovo Eva Ras?
Prvi put je vidim mlađu![]()
Znači da nas prangijaju. Mislim oklagijaju. MmmmmmI kad namažeš onda malo maderoterapiju, samo nabavi oklagiju za to i jake muške ruke![]()

Najgori snovi uhuh.sanjao da sam zaboravio da odem na ispit
ispit zakazan za 19.8, ja se setio uveče oko 22h da sam imao ispit
Čitavo jutro su mi u glavi stihoviDobro jutroooo, dajte mi jednog jaaaaakog![]()

Sanjala sam da se svađam s nekim, a ne sjećam se ni s kim ni zbog čega. Izgleda mora negdje da vijam tiganjemDajte ostale bogougodnosti na sto.![]()

Bolno jeZnači da nas prangijaju. Mislim oklagijaju. Mmmmmm![]()

Gore bi mu bilo mene da je sanjao.Najgori snovi uhuh.
LukavoNe bih vas zvala na megdan, zato sto bih pobedila.
Ali mora da se preracuna duzina koraka u odnosu na visinu ucesnika.
, ti to zato što znaš da imam 190cm. A i on je tu blizu.Daj tiganj da ti razbijem koje jaje i da te podsetimne sećam se
To može s uljem, ali s ovim gelom mislim da bi tek peklo. Ko ima osjetljive kapilare, nikako.I kad namažeš onda malo maderoterapiju, samo nabavi oklagiju za to i jake muške ruke![]()
Kako ti znaš da je on blizu 190?Lukavo, ti to zato što znaš da imam 190cm. A i on je tu blizu.
Ko se to nama probudio za posao, ko, kooo?Đe si Sena, Eskimu ga ugrijao![]()