Bebica Be
Domaćin
- Poruka
- 4.466
Sad pročitah da dzeger ima tajne sastojke i da niko ne zna šta se zapravo u njemu nalazi. @Heroj.Ulice , živeli! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je to tko probao?A beli luk šampon?![]()
Kakav je? Osjeti se taj luk?Trenutno imam, afrodita![]()
![]()
МаNe udvaraj mi se pred čovekom.
Ček da ode.![]()

Meni nije, ali onaj kao kozje mlEko i med. Kozica.I bio je očajan, bar meni![]()

Ima ona izreka, koliko u jegeru ima trava, da ga ubiješ jedna ti mora pomoći.Sad pročitah da dzeger ima tajne sastojke i da niko ne zna šta se zapravo u njemu nalazi. @Heroj.Ulice , živeli!![]()
Pa dobra sam, bogougodna, izdržna, nevrbopucna.Mora neko da pazi na tebe a to sam ja![]()

L je u kinuToliko je loš?
Mislim dok si ovdje.![]()
Roki čeka!Mi nemamo ništa s tim.Ne, samo ti i LO![]()
мутно је кад га ставим
Kod nas se kaže da ga ebeš jedna mora pomoćiIma ona izreka, koliko u jegeru ima trava, da ga ubiješ jedna ti mora pomoći.
Pa dobra sam, bogougodna, izdržna, nevrbopucna.![]()
Kako sezonsko, zar koza ne daje mlijeko svakog dana?Pa to je sezonsko mlijeko, nema ga tokom cijele godine.
Pa to bi trebalo biti isto što i pelinkovac. Valjda.Ima ona izreka, koliko u jegeru ima trava, da ga ubiješ jedna ti mora pomoći.
Kakav je? Osjeti se taj luk?![]()
Moja Slavica dobra. Cccc kako me lažešPa dobra sam, bogougodna, izdržna, nevrbopucna.![]()
I koze imaju privatni život, hello!Kako sezonsko, zar koza ne daje mlijeko svakog dana?
A da, i ja sam primjetio da kozjeg kefira nekad ima nekad nema. Stvarno, koji je razlig?

Prosto tužna i sama pomisao na nevrbopucPa dobra sam, bogougodna, izdržna, nevrbopucna.![]()

Onda bolje da ga ne stavljaš.мутно је кад га ставим
Pa rekla sam, sezonsko mlijeko, zimi ga nema, u proljeće počinje, e Zbregov ne može baš podmiriti ni zalihama redovno snadbjevanje svim potrošačima.Kako sezonsko, zar koza ne daje mlijeko svakog dana?
A da, i ja sam primjetio da kozjeg kefira nekad ima nekad nema. Stvarno, koji je razlig?
Onda nas obmanjujes, pa ti samo seceris ovde hehe.

Moguće.Pa to bi trebalo biti isto što i pelinkovac. Valjda.
Aha, nakon luka malo celera, ružmarina i bosiljka.Mislim da nemeni ima lijep miris, a i svakako stavim najmanje 4 proizvoda nakon njega
![]()