Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 31.290
Jesen stiže, kozo moja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali taj izraz lica, hahaha..Tebi žena pored nje ne treba, označila te![]()
I to automatski dokazuje da nisi romantičan?Sto nemam zenu![]()
Nemoj da daješ dezinformacije, sexamo se tokom cele godine.Kozje ima mnogo kraći rok trajanja od kravljeg, koze se sexaju u jesen a porađaju u proljeće i tek tada daju mlijeko (proljeće i ljeto), manje je kupaca-manja isplativost da se neko bavi time.

Šta je ovo, šta rade? Užas.
isprazne im želudac, izbace im kakicu i tako to 
A konj inače ima kosu koju pere?Zato za konjski šampon sve preporuke![]()
Super Vero Ima mislim dva proizvodjaca, a ja volim ono sto Ima zuto ljubicasto. Pre je i Ideja imala. Neki dan sam giljala do Vera bukv mi nikad nije usput, Imam kilometar.ja tražio u maxiju ali nema, moram do univera
u idei su imali jedno vremem i posle las, nema
Ista ja, tako bih ga ja obeležila.Tebi žena pored nje ne treba, označila te![]()

Tebe čeka specijalistički pregled u Kovinu ili Gprnjoj ToponiciA meni pregled, a meni?![]()
Što je sad pa to?!Zato za konjski šampon sve preporuke![]()
Zato što svježe kozje mlijeko ima mnogo kraći rok trajanja od kravljeg, puno je osjetljivije za skladištenje od kravljeg pa često proizvođači prave sireve i pasterizirane proizvode poput kozjeg jogurta i surutke. Isplativije je od prodaje svježeg mlijeka, koje ako ne prodaju u roku 3 dana moraju ga baciti.Pa sad je leto a nema kozijeg mleka
Kako kozijeg kiselog mleka ima preko cele godine? Ili kozijeg jogurta, surutke?
Meni je jeger bio najdraže piće u srednjoj, zabrinjavajuće koliko sam mogla popiti u izlasku.
Sve dok jednom nismo kupili flašu sami i pili negdje vani, drugo piće.
Bilo mi je lijepo svakako, ali dođoh do zaključka da ipak ne mogu popiti koliko sam mislila, nego da su razrjeđivali nekako![]()
Znam da se svašta radi ali za ovo nisam znala.Ljudi ih hrane neprirodnom hranom koja sada izaziva mnoštvo drugih problema tim životinjama, od pogoršanog zdravlja pa do nadimanja.
U uslovima varenja takve neprirodne hrane u želucu krava stvara se velika količina metana, gasa koji ujedno pored CO2 stvara efekat staklene bašte, praveći problem klimatskih promena i globalnog zagrevanja. I onda im buše rupe, stavljaju poklopce da bi sačuvali planetu od tih opasnih gasova, tako im direktno daju antibiotike pa imamo super zdravo mlijeko kupitiisprazne im želudac, izbace im kakicu i tako to
![]()

Kak' je velik' khm.![]()
Ja sam koristila ovaj iz dm-a dugo baš
![]()
Juče sam bila prvi put kod doktora i dao mi je neke roze piluleTebe čeka specijalistički pregled u Kovinu ili Gprnjoj Toponici

Čekaj, ovo je za nas? Zakaj su konji na slici?![]()
Ja sam koristila ovaj iz dm-a dugo baš
![]()
Ima grivu.A konj inače ima kosu koju pere?![]()
Jesen stiže, kozo moja.
Za nas, da imamo prelepu grivu k'o konji.Čekaj, ovo je za nas? Zakaj su konji na slici?
Ima grivu.![]()

Konjsko mleko?Mene sada zanima od kojeg dijela konja rade taj šampon.

Ma ne prave ga od konjaMene sada zanima od kojeg dijela konja rade taj šampon.