Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i dokaza.

Prilozi

• viber_image_2025-08-19_14-08-01-473.jpg
    viber_image_2025-08-19_14-08-01-473.jpg
    111,9 KB · Pregleda: 6
Ivica stola
Ja sam maltene razvalio jednu u ustanovi u kojoj radim pokušavajući da otvorim pivo
Moja cerka je umalo razvalila lim kutije neke bandere u Turkiji, jer je naucnim metodama koje ne znam gde je stekla pokusala da mi otvori flasicu kisele. Onda je ustao lik sa klupe I upaljacem nam otvorio. Spasio banderu.
Ja sam otvorila potpuno nove vidike tom tematikom, a I solidarnoscu u otvaranju.

Moja cerka je umalo razvalila lim kutije neke bandere u Turkiji, jer je naucnim metodama koje ne znam gde je stekla pokusala da mi otvori flasicu kisele. Onda je ustao lik sa klupe I upaljacem nam otvorio. Spasio banderu.
Ja sam otvorila potpuno nove vidike tom tematikom, a I solidarnoscu u otvaranju.
Ја бих носио отварач са собом
ако ништа због кислеле воде
али не моигу нигде да нађем стаклене флашице са прави чепом.
Све бре нека пластика и то она тврда
мада кад остане онај лчеп да види онако после
добар је ако ћеш користити флашу за заливање свеча нпр...
не можеш да изгубиш чеп,

Sad se setih pre 3 godine u inostranstvu sam kupio flašu piva u gradu i... Moj drugar domaćin mi dao privezak za ključeve za njegov stan "partizan šal" (od olova je valjda a on je vatreni navijač partizana) i ja budala reko ajd time da otvorim... A glas u glavi kaže "nemoj pući će"

I naravno puklo

Pa mi prišao neki lik sa upaljačem i otvorio

Kad sam došao u Srbiju jedva sam uspeo da nađem da kupim isti takav privezak da dam čoveku...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back