The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.881
такви као ти ме душоNeodoljiv, neumoljiv, voleh te i suvišeeee![]()
у-би-шеееее

ПС
да да
слушах Српску Маику некада
ОК добро
гледах

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
такви као ти ме душоNeodoljiv, neumoljiv, voleh te i suvišeeee![]()

Ja imam privezak za lančić u obliku štiklice, naslediila od pokojne bake, obožavala sam taj njen privezak od deteta.Može za mene neki u obliku štiklice ili torbice![]()
Moze, moze, kad prigusti sa svacim se otvoriMoja nije klasična u neseseru, nego ona kao mala deblja, sa pčelicama
S tom se ne može otvoriti, ja mislim![]()

Ne moraš ti sve da probašSviđa mi se opis, mogla bih da probam![]()
Đe postoji želja, nađe se i načinKlupa, stok od vrata, alat...
Sve je otvarac ako hoces da otvoris, cak i druga flasa![]()

Ivica stolaKlupa, stok od vrata, alat...
Sve je otvarac ako hoces da otvoris, cak i druga flasa![]()
Ivica stola
Ja sam maltene razvalio jednu u ustanovi u kojoj radim pokušavajući da otvorim pivo

Burmu sam odavnoMoze i sa prstenom ako je od nerdjajuceg celika, sa burbom vec ne moze jer je zlato meko a posledice kuci mogu da budu daleko gore![]()
....utopio... A pre toga me je pčela ubola ispod iste pa sam morao da je odmah skinemBaš takoU ustanovi zatvorenog tipa![]()

Baka i privezak od deteta lajk it.Ja imam privezak za lančić u obliku štiklice, naslediila od pokojne bake, obožavala sam taj njen privezak od deteta.![]()

U pcelo te ubola.Burmu sam odavno
....utopio... A pre toga me je pčela ubola ispod iste pa sam morao da je odmah skinem
Što je ubrzo najavilo i ostale momente![]()
Nista, dobices vaginu umjesto djoke.@Serpenti kako beše ide ono lunarna eklipsa jače utiče na muške a solarna na žemske ili obrnuto
znam da count jednom reče ali iako sam se trudio da upamtim ipak nisam

Moja cerka je umalo razvalila lim kutije neke bandere u Turkiji, jer je naucnim metodama koje ne znam gde je stekla pokusala da mi otvori flasicu kisele. Onda je ustao lik sa klupe I upaljacem nam otvorio. Spasio banderu.Ivica stola
Ja sam maltene razvalio jednu u ustanovi u kojoj radim pokušavajući da otvorim pivo
Da pohvalim sto je Heroj dobio konkurenciju u nogo-sako-fotkajucoj disciplini. Ziveli.Evo i dokaza.

Jes to na Bembaši?Evo i dokaza.
Ја бих носио отварач са собомMoja cerka je umalo razvalila lim kutije neke bandere u Turkiji, jer je naucnim metodama koje ne znam gde je stekla pokusala da mi otvori flasicu kisele. Onda je ustao lik sa klupe I upaljacem nam otvorio. Spasio banderu.
Ja sam otvorila potpuno nove vidike tom tematikom, a I solidarnoscu u otvaranju.
Sad se setih pre 3 godine u inostranstvu sam kupio flašu piva u gradu i... Moj drugar domaćin mi dao privezak za ključeve za njegov stan "partizan šal" (od olova je valjda a on je vatreni navijač partizana) i ja budala reko ajd time da otvorim... A glas u glavi kaže "nemoj pući će"Moja cerka je umalo razvalila lim kutije neke bandere u Turkiji, jer je naucnim metodama koje ne znam gde je stekla pokusala da mi otvori flasicu kisele. Onda je ustao lik sa klupe I upaljacem nam otvorio. Spasio banderu.
Ja sam otvorila potpuno nove vidike tom tematikom, a I solidarnoscu u otvaranju.
Šta ti je profesionalac
A meni i dalje problem kako otvoriti teglicu džema![]()