Heroj.Ulice
Veoma poznat
- Poruka
- 10.323
i bolje, nema dokaza šta smo radiliNismo imali te mreže ni ta sokoćala, šta ti ja znam, što kaže preCednik![]()
nema tela, nema dela
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i bolje, nema dokaza šta smo radiliNismo imali te mreže ni ta sokoćala, šta ti ja znam, što kaže preCednik![]()
Domaći je još lepši, volim što možeš malo da popiješ, a drmne te taman lEpo, ne moraš da se nalivaš, a odradi me na pozitivno ludilo u fullu.Ahahahah kakvi su, za samo iskazano interesovanje i ljubav su taman mogli da ti pošalju paket
Inače, nisam nikad probala, je li jako?
Jedini liker od višanja koji sam probala bi kod bake moje drugarice, domaći, to je toliko divno bilo, kao sokić, a hvatalo.
Ono piješ ga, a ugrije ti srčanu čakricu, sve ti bude lEpo![]()

Moraš ti sebe svugdje da ubacišznači kao ja![]()
![]()
Attention whoreeeeeeeeeeMoraš ti sebe svugdje da ubaciš![]()
Sviđa mi se opis, mogla bih da probamDomaći je još lepši, volim što možeš malo da popiješ, a drmne te taman lEpo, ne moraš da se nalivaš, a kdradi me na pozitivno ludilo u fullu.
Čašica, dve, kod treće već krenu da gore obrazi i da se smeješ na narod, krene da ti bude vruće da se i skidaš do granice bogougodnog.![]()

Znači ne.znači kao ja![]()
![]()
ne ljubomorišiMoraš ti sebe svugdje da ubaciš![]()
Attention whoreeeeeeeeee
i bolje, nema dokaza šta smo radili
nema tela, nema dela
Skromno za sebe kažeš da si neodoljivznači kao ja![]()
![]()

Kako da neMeni to baš idealno za tebe.
Da se privikneš barem tako, a onda ti možda ni živi neće smetati.![]()
ne mogu da potvrdim ni da demantujemSkromno za sebe kažeš da si neodoljiv![]()

Nedavno smo radili i Snowku. Ovakav bih i ja nosila, hahaha..Ovo je zapravo slatko i nosila bih![]()

A meni bas suprotno, dr govorio poslije operacije da mogu da pocnem da jedem normalno, svasta - a ja mjesecima nisam smio nista od teske hrane.Ја се сетих сада фаце мог хирурга
после операције жучи
немој да једеш ово па оно па још то и ни ово
углавном оно печења разна и шта ја знам све тешка нека храна
ја се смешкам а он мени ти си неозбиљан бре не шалим се
ја њему кажем
докторе ЈА ТО НИКАД НИСАМ НИ ЈЕО...
није до карактера само
код мене, то је начин живота...

U nase doba bile popularne one pivske flase od 2 litra, za koje ti nije ni trebao otvaracJa kasnim u razvoju, tako da u tim godinama nisam znala gdE je lEvo, a ne da otvaram piće o klupu
Ne bih znala ni šta je klupa da je nisam imala uŠkoli![]()

Svasta se moze jos napuniti, a super su punjene paprike. Tako da je steta ne punitiKo puni danas. Paprike. E ja nikad nisam ni paprike ni tikvice, msm ne znam sta se jos puni, vrv ni necu.

Ja kasnim u razvoju, tako da u tim godinama nisam znala gdE je lEvo, a ne da otvaram piće o klupu
Ne bih znala ni šta je klupa da je nisam imala uŠkoli![]()
I ja kupio u nedelju, ali krusku, bas zbog pisanja ovde.Hahahaha. Epidemija. Realno ja mislim da ne bih kupila da niste vi. Trazimo procenat.
Majstori ga obavezno imaju u kutiji za alat.Drago mi je da nisam jedina
A za otvarače, maloprije skontah da imam 4 ukupno a ne znam kako. Jedan uz onaj vadičep za vino, i 3 manja, mora da sam kupovala kad sam mislila da sam zagubila.
Taman bih jedan mogla ubacit u neseser, nikad se ne zna kad može zatrebat, isto kao turpija.![]()
Само ја одолевамI ja kupio u nedelju, ali krusku, bas zbog pisanja ovde.
Neodoljiv, neumoljiv, voleh te i suvišeeeeSkromno za sebe kažeš da si neodoljiv![]()