Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahahahah kakvi su, za samo iskazano interesovanje i ljubav su taman mogli da ti pošalju paket :ljutka:

Inače, nisam nikad probala, je li jako?
Jedini liker od višanja koji sam probala bi kod bake moje drugarice, domaći, to je toliko divno bilo, kao sokić, a hvatalo. :hahaha1:
Ono piješ ga, a ugrije ti srčanu čakricu, sve ti bude lEpo :rumenka:
Domaći je još lepši, volim što možeš malo da popiješ, a drmne te taman lEpo, ne moraš da se nalivaš, a odradi me na pozitivno ludilo u fullu. :rotf:
Čašica, dve, kod treće već krenu da gore obrazi i da se smeješ na narod, krene da ti bude vruće da se i skidaš do granice bogougodnog. :rumenka:😂

Domaći je još lepši, volim što možeš malo da popiješ, a drmne te taman lEpo, ne moraš da se nalivaš, a kdradi me na pozitivno ludilo u fullu. :rotf:
Čašica, dve, kod treće već krenu da gore obrazi i da se smeješ na narod, krene da ti bude vruće da se i skidaš do granice bogougodnog. :rumenka:😂
Sviđa mi se opis, mogla bih da probam :vnaocare:
Čašica posle ručka ne bi mogla da škodi, taman bih bila vesela svaki dan :brus:

Attention whoreeeeeeeeee
1000046225.jpg

Ја се сетих сада фаце мог хирурга
после операције жучи
немој да једеш ово па оно па још то и ни ово
углавном оно печења разна и шта ја знам све тешка нека храна
ја се смешкам а он мени ти си неозбиљан бре не шалим се
ја њему кажем
докторе ЈА ТО НИКАД НИСАМ НИ ЈЕО...
није до карактера само
код мене, то је начин живота...
A meni bas suprotno, dr govorio poslije operacije da mogu da pocnem da jedem normalno, svasta - a ja mjesecima nisam smio nista od teske hrane.
Jer hoce ono da udje, al' nece da izadje :lol:

Drago mi je da nisam jedina :zag:

A za otvarače, maloprije skontah da imam 4 ukupno a ne znam kako. Jedan uz onaj vadičep za vino, i 3 manja, mora da sam kupovala kad sam mislila da sam zagubila. 😂
Taman bih jedan mogla ubacit u neseser, nikad se ne zna kad može zatrebat, isto kao turpija. 🤣
Majstori ga obavezno imaju u kutiji za alat.
Pih, nemam ga.. ipak sam nikakav majstor :D

btw, nekad davno sam imao milion tih otvaraca u kuci, jer ih je tata dobijao u preduzecetu. Za otvaranje proizvoda koji se tu pravio :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back