Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pala sam i ja pod uticaj :aha:

ali sam ja uredno kupila, pa poslije pretražila sve i nisam mogla naći otvarač.
Da li sam ponovo izašla da kupim isti? Jesam. :rida:

Trenutno me jedino umiruje što mi se boja otvarača uklapa lijepo :zaljubljena:Pogledajte prilog 1772403
Hahahaha. Epidemija. Realno ja mislim da ne bih kupila da niste vi. Trazimo procenat.

Ko puni danas. Paprike. E ja nikad nisam ni paprike ni tikvice, msm ne znam sta se jos puni, vrv ni necu.
Можеш да пуниш
д' извинеш
шта оћеш
наравно о храни говорим
али ја нисам љубитељ пуњених ситница тог типа
мсм тиквице и паприке глоцкам онако у другим јелима
паприку некад и сирову.

Pala sam i ja pod uticaj :aha:

ali sam ja uredno kupila, pa poslije pretražila sve i nisam mogla naći otvarač.
Da li sam ponovo izašla da kupim isti? Jesam. :rida:

Trenutno me jedino umiruje što mi se boja otvarača uklapa lijepo :zaljubljena:
Drago mi je da nisam jedina :zag:

A za otvarače, maloprije skontah da imam 4 ukupno a ne znam kako. Jedan uz onaj vadičep za vino, i 3 manja, mora da sam kupovala kad sam mislila da sam zagubila. 😂
Taman bih jedan mogla ubacit u neseser, nikad se ne zna kad može zatrebat, isto kao turpija. 🤣

A za otvarače, maloprije skontah da imam 4 ukupno a ne znam kako. Jedan uz onaj vadičep za vino, i 3 manja, mora da sam kupovala kad sam mislila da sam zagubila. 😂
Taman bih jedan mogla ubacit u neseser, nikad se ne zna kad može zatrebat, isto kao turpija. 🤣
SumLJam da se neki predmeti sami razmnozavaju.

Ja sam stavila veto za jedne makazice za nokte I jednu pincetu I onda svi vracaju na mesto I uvek Ima. Cim Ima nekoliko to se rasprsi na sve strane I neeema. Isto I gumice za kosu, loptice za mace (dobro to znam gde su, pas ih jede)...nozici...nozici imaju nozice izgleda.

tek poslije sam vidjela tvoju sliku, ja sam samo jednu flašu kupila :rumenka:

Ubaci u neseser, gledam ovaj moj, taman i za samoodbranu moze dobro doći 😂

Dva u jedan :zaljubljena:

Postali smo alkosi 🥲 :rotf:

Jesam ja vama pričala da sam pre par godina pisala mejl Rubinu jer jedno vreme nisam mogla da nađem u prodaji svoje omiljeno piće? :hahaha1:
Wow GIF

SumLJam da se neki predmeti sami razmnozavaju.

Ja sam stavila veto za jedne makazice za nokte I jednu pincetu I onda svi vracaju na mesto I uvek Ima. Cim Ima nekoliko to se rasprsi na sve strane I neeema. Isto I gumice za kosu, loptice za mace (dobro to znam gde su, pas ih jede)...nozici...nozici imaju nozice izgleda.

e kupila sam i pincetu sad, kad sam se već vratila, da ne bude samo po otvarač :rotf:

Postali smo alkosi 🥲 :rotf:

Jesam ja vama pričala da sam pre par godina pisala mejl Rubinu jer jedno vreme nisam mogla da nađem u prodaji svoje omiljeno piće? :hahaha1:
Ahahahah šta su ti odgovorili 🤣

Ali još bolje pitanje kako ti je to omiljeno piće ? 😂

Ja probala na prvoj godini fakulteta guc onog vinjaka, i nikad više :ne:

1000040450.gif

tek poslije sam vidjela tvoju sliku, ja sam samo jednu flašu kupila :rumenka:

Ubaci u neseser, gledam ovaj moj, taman i za samoodbranu moze dobro doći 😂

Dva u jedan :zaljubljena:
Tvoj je baš sladak, volim tu boju, moji su više muški :ljutka:
Valjalo bi da nađem i ja neki ženstveniji :zaljubljena:

A za flaše, znala sam da mi je jedna malo :hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back