Mali Heca
Iskusan
- Poruka
- 5.769
Ne onoliko koliko bih voleoJe l' mene znaš?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne onoliko koliko bih voleoJe l' mene znaš?![]()

Eto clana koji vodi racuna o higijeni cak i kada nema bojler.Bukvalno sam se smrzao danas, oblačno, vetar, 'ladna voda, blago vama sa tim suncem, gde god da ste.
Samo što ti nikad ne bi mogla da me isprovocirašPazi, meni najlakše da te isprovociram i da te, nakon toga, banujem. Samo, koja je svrha toga? Lična satisfakcija, demonstracija sile?

Jel si stigla kući?Eto clana koji vodi racuna o higijeni cak i kada nema bojler.
Eeee, ta naked truth može ujedno i ugly da bude.Better naked then ugly
Truth I mean
![]()
Meni bi jednostavno bilo zabavnoPazi, meni najlakše da te isprovociram i da te, nakon toga, banujem. Samo, koja je svrha toga? Lična satisfakcija, demonstracija sile?

Ko si ti?A ti si se nakon tog zlatnog doba x puta pojavljivao sa drugim profilima?
Samo da potvrdim da li sam dobro shvatila ko si![]()

Je l', jesi siguran?Ne onoliko koliko bih voleo![]()

Gde je sad, @mark990 da čuje kako se laska?Samo što ti nikad ne bi mogla da me isprovociraš![]()
Prvo mi tebe da provučemo kroz šake, gde ćeš ti biciklom na institucijuuuu!Ko si ti?![]()

Šta fali, ako i ti ispadneš smor, avokado salata je uvek dobra, a i sa Kozelom nema greške, zabaviću se već ja samJe l', jesi siguran?
Šta će ti to u životu?![]()

hvala gaduOoo, @Heroj.Ulice, drma ti se... ulica![]()
Svako je nekoKo si ti?![]()
Vidi je, upropasti mi stolnjak uKuću!Ko, bre, ljubomoriše?
![]()
Ko je sad gad?hvala gadu

Pa piše mi u niku, kao i većini ostalih, ti si jedina tu neka misteriozna