Mali Heca
Iskusan
- Poruka
- 5.679
Bukvalno sam se smrzao danas, oblačno, vetar, 'ladna voda, blago vama sa tim suncem, gde god da ste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si ti, ko si ti, predstavi se, bliže, dalje, šire, uže?Bukvalno sam se smrzao danas, oblačno, vetar, 'ladna voda, blago vama sa tim suncem, gde god da ste.

Ti ne znaš ko je, on ne zna gde je..Gde si ti, ko si ti, predstavi se, bliže, dalje, šire, uže?
Dobar dan u kuću![]()
Saučesniče, odgovaraćešUzmi lanac pa neće pući![]()

mene štiti imunitetSaučesniče, odgovaraćeš![]()
Ko onaj vic sa narkomanom i policajcemTi ne znaš ko je, on ne zna gde je..
NedovoljnoU Beogradu, Mali Heca sam.

Kakav imunitet?mene štiti imunitet
Da si pratila forum u njegovo zlatno doba za vreme korone, znala bi me od glave od peteNedovoljno![]()

Nego.. Na uvid MKR, JMBG, izvod iz katastra.. .Nedovoljno![]()

poslaničkiKakav imunitet?
ti si malo dete za fera koji se skidao na kutku za samce još 2017-18 godine pa ga banovali zbog togaDa si pratila forum u njegovo zlatno doba za vreme korone, znala bi me od glave od pete![]()
Sanitarnu knjižicu i lekarski pregledNego.. Na uvid MKR, JMBG, izvod iz katastra.. .![]()

ja znam samo za čarobnjakov rukavČarobnjakov šešir, je l' se seća neko?![]()

Kačio sam jednom kompletnu krvnu slikuNego.. Na uvid MKR, JMBG, izvod iz katastra.. .![]()

Sa njim možeš da obrišeš khm, prozore.poslanički

Gospode, krvna slikaKačio sam jednom kompletnu krvnu sliku![]()

Pa nesam školUvala od vremena, sad sam tu, tad sam imala život za razliku od sada.Da si pratila forum u njegovo zlatno doba za vreme korone, znala bi me od glave od pete![]()
Očigledno da je bio gadan, mene ne da nisu banovale nego su mi slale privatne poruke nakon togati si malo dete za fera koji se skidao na kutku za samce još 2017-18 godine pa ga banovali zbog toga

ех садSanitarnu knjižicu i lekarski pregled![]()
Blago tebi. Punokrvan si znači možemo da te žrtvujemo?Kačio sam jednom kompletnu krvnu sliku![]()
Ne starije od 6 meseciSanitarnu knjižicu i lekarski pregled![]()