electricblue
Zainteresovan član
- Poruka
- 167
A ti si ta sa igrica znaciJa igram igrice, ovde imam društvo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si ta sa igrica znaciJa igram igrice, ovde imam društvo![]()

Pukao akvarijum, ali smo ih udomili ovdeOvima sa krstarice došao pun buljuk žena na forum, a jadni nisu ni svesni![]()
Da im nisam u koži sa nama ovakvima.Ovima sa krstarice došao pun buljuk žena na forum, a jadni nisu ni svesni![]()

To su bivši forumaši krstarice koji su napravili lažne naloge da nas catfish-uju i trolujuOvima sa krstarice došao pun buljuk žena na forum, a jadni nisu ni svesni![]()
Plašite nas se?I to sve ovo razuzdane.
![]()

Da, sve plaču.. od tugeOvima sa krstarice došao pun buljuk žena na forum, a jadni nisu ni svesni![]()

Ne bavimo se mi amaterskim poslovima.To su bivši forumaši krstarice koji su napravili lažne naloge da nas catfish-uju i troluju

Želim ljuljašku na drvetu, onako kako je @Amelie okačila
Ako zatreba možemo da besimo nekog za noge.![]()
Uglavnom si u pravu, osim što smo sa AneTo su bivši forumaši krstarice koji su napravili lažne naloge da nas catfish-uju i troluju
Sve im loše, a lepe se k'o mušice na khm, lepak.Da, sve plaču.. od tuge![]()

Ma, ne bi oni takoSve im loše, a lepe se k'o mušice na khm, lepak.![]()
Nadam se da me nije zaboravio, ne bih podnela da opet to pitaA ko je ona?![]()
![]()
Vidi seUglavnom si u pravu, osim što smo sa Ane![]()
Nikad čuli za to mesto.Uglavnom si u pravu, osim što smo sa Ane![]()
Brzo učiš.EDIT
Dobro dobro
znam
bicu miran
![]()

Bila je opet afera ko je to, ali sa jetteromNadam se da me nije zaboravio, ne bih podnela da opet to pita![]()
Bila je opet afera ko je to, ali sa jetterom![]()
Poznaješ me u dušu, za vrlo kratko vreme si me upoznala, vidi se da smo srodne dušeSad kad gazdarica, od sreće, otkine luster zubima![]()