Priče iz kafane

ako misiš na đorđa na dedinju......to nije kafana...nego upeglani neoodobni sterilni restoran.......sa lošom ranom...koji radi promocije ........kafana je bosna u m. jevrosime....sa moozičarima......i dobrom , a jeftinom ranom....ima jedan u sinđelićevoj....sa kariranim stolnjacima....kalenić...kafana....i savski galeb dole...i to su kafane....u kloobu knj. više ne umeju ni krempite da spreme....to više to.....nije ni kafana..to mu dođe ko neodržavani koolt-intorijski spomenik kafana.....na lošem glasu kod znalaca...i najodanija pooblika više ne ide tamo............

fala.......... ( :..... e veroojem da je đ. nekad bio dobar...to svi kažu......mesto moje mladosti...je manjež......a u šansi sam pio pivo u 9 ujootru ako iam ispiit u 8 pa položim...ja volem šansu.....al ipak..manjež.......ša sam tamo moozike razmenio i kako sam se lepo droožio...i sad je dobro...a . sve će kafane opet da boodu kafane...jer su videli a ne prolaze pica hatovi..i ostale zapadne pederastije... e....znate ko drži maderu....?? tašta onog...šo se drooži sa onom šo je mislila da je krkobabić nadimak.. pa nije smela da ponoodi koalicionu vladu...znam da znate....zlatni opanak je sooper mesto.....u boolevaru...

Poslednja izmena:
fala.......... ( :..... e veroojem da je đ. nekad bio dobar...to svi kažu......mesto moje mladosti...je manjež......a u šansi sam pio pivo u 9 ujootru ako iam ispiit u 8 pa položim...ja volem šansu.....al ipak..manjež.......ša sam tamo moozike razmenio i kako sam se lepo droožio...i sad je dobro...a . sve će kafane opet da boodu kafane...jer su videli a ne prolaze pica hatovi..i ostale zapadne pederastije... e....znate ko drži maderu....?? tašta onog...šo se drooži sa onom šo je mislila da je krkobabić nadimak.. pa nije smela da ponoodi koalicionu vladu...znam da znate....zlatni opanak je sooper mesto.....u boolevaru...

"Šansa" je bila moj favorit. :D
Bre, moonjo, smucaš se po mom kraju ... Tašmajdan, Kalenić...

un besso....a šo sad ne ideš u kafane...??....e ja stalno u baš kafanama viđam mnogo lepog sveta...mnogo više nego po izvikanim mestima.........fine porodice pa svrate na roočak...nisu kafane ono...glava u lavoru...i 650 rakija i raspad....to je mit....to više nema ni u grmeču...al tamo su uvek sooper priče...

Nego, hocu da pravim svadbu pravu kafansku sa ciganima . Udala sam se u inostranstvu i nece to tako da moze bez cigana i svinjarija.

takoe bwe...sav sam se naježio....nema svadbe bez toolooma... ( : @borka....u tvom kraju sam 10h dnevno....ljoodi su sjajni..bez obzira čine se bave i da l idu u kafane......ja sam odooševljen vračarcima...

Back