Ma bas cu se iznenaditi kada te nevidim vise kao zivog, vec znas upokojenog!! Jer dobar siptar je mrtav siptar!adem_ks:drago mi je sto si se prijatno iznenadio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bas cu se iznenaditi kada te nevidim vise kao zivog, vec znas upokojenog!! Jer dobar siptar je mrtav siptar!adem_ks:drago mi je sto si se prijatno iznenadio
kicanovic:Ma bas cu se iznenaditi kada te nevidim vise kao zivog, vec znas upokojenog!! Jer dobar siptar je mrtav siptar!
ma to sam vec davno uvideo, samo mi nije jasno kako to da zive bez mozga toliko godina!! A zamisli probude se jednoga dana i shvate da nista nisu znali do juce!! Ma verov<atno im marsovci isprali mozak!!drbob:Bez nervoze,on je provokator.Da Srbi nisu složni to se vidi i ovde na ovom forumu.Idite do nekog hrvatskog foruma i recite nešto protiv njih,svi će skočiti na vas...a ovde svi su bliži Srbima od njih samih.
kicanovic:Ma bas cu se iznenaditi kada te nevidim vise kao zivog, vec znas upokojenog!! Jer dobar siptar je mrtav siptar!
Od kada to Mladić ima stranku?kicanovic:Clan sam i simpatizer narodnog heroja, junaka i generala : Ratka Mladića!! I sta?? da nece doci i uhapsiti me!!!
Nisi primetio da se Srbija konstantno smanjuje s povećanjem broja priča poput tvoje?kicanovic:Dzon Kenedi??? Ili mozda osama bin Djindjicu!!! Koji nas je bodrio bombama iz Natovih aviona!! Pa je tako zavrsena kosovska bitka!! E vidis jos nista nije zavrseno!! Bice jos boja na kosovu, samo ovoga puta VAS skotove kao i ove siptare i gmizavce sa jajolikim glavama nece vise biti u njemu, samo cisto srpsko!!1 Nikakva tolerancija ni bratstvo ni sa kime!!
nesha taxista:Od kada to Mladić ima stranku?
Nisi primetio da se Srbija konstantno smanjuje s povećanjem broja priča poput tvoje?
To zvanično smatra rezolucija 1244., ja samo konstatujem činjenicu.dakica:Таксиста, драго ми је што Космет сматраш српском земљом.
Bio je mir dugo, 46 godina, a onda je Slobi, Franji i Aliji postalo dosadno ...dakica:БиХ је једна вештачка творевина и бирократија је јако неефикасна и скупа. Самим тим је неодржива. Тамо мир никада није завладао и нитиће.
Tačno, a to nije realno za očekivati.dakica:И Дејтонски споразум је у том тренутку био најбоље решење, јер је то у том тренутку било једино могуће.
Али данас да би та држава опстала она би морала да промени Устав. За то је потребно да се усагласе Бошњаци, Хрвати и Срби. Сви они имају право вета. А они се не могу да се договорити.
РС може да се одвоји ако за то дају благослов Бошњаци и Хрвати, то је по Дејтону.
Ne, entitet će ostati, ali ne mogu koristiti himnu druge države, odnosno Srbije.dakica:Ја могу само да их подржим у њиховим захтевима. Зашто да не, кад им укидају заставу, грб и химну, а одустали су од промене назива РС. Хоће да им укину ентитет...
Bio Šojić, pre toga ne znam, ko će to pratiti? Jomini može po IP adresi to videti, ako ga zanima. Njemu je posao da time lupa glavu, nama nije, tako da se nemoj opterećivati.Registra:Bože me sačuvaj. Nešo, ko je ovo?
Stvarno ne znam, a baš me preterano i ne zanimaju.dakica:Србија се у најмању руку не буни!
Него како то да си прескочио оправдаоње у вези укидање заставе РС?
У вези химне бих направио једну аналогију из домена вексикологије.
Како Кнежевина Монако може користити заставу Републике Индонезије?
Ne, nego da me Indonezija i Monako ne zanimaju previše.dakica:Значи ти си у ствари лупао кад си се изјаснио да РС треба укинути химну "Боже правде" јер је иста химни Србије!
Po meni na manjem! Neću da mi Bosanci biraju predsednika! Protiv sam da na izborima učestvuje bilo ko ako nije bar godinu dana sa stalnom adresom u Srbiji.dakica:Ово ти морам прокоментарисати директно без обзира на то што ми ниси у "лице сасуо".
БиХ јесте друга држава. Али по Дејтону Србија има право на специјалне односе са РС и обратно. То је сад регулисано у скупштини пре неки дан, мада истина за вољу то би требало бити на још вишем нивоу.
Čiji? Ne znam da li je i ko to izglasao, ali mnogo je para otimano od nas ovde i ne želim da dajem više. To je druga država i tako će i ostati.dakica:Такође по том истом споразуму тамошњи срби имају право да гласају, примера ради, ко ће бити Преседник Србије. Ово нас очекује ускоро!
Порез који плаћамо ће се мало пребацивати у РС и нећу имати ништа против (дозвољаваће специјални односи). Срби из РС ће бити превага при изборима у Србији. И ето шансе за бољитак!