Maskirani razbojnici sa pirotehnikom i palicama

Имали смо убачену гамад у четвртак.

Клинци ин намирисали, њих тројица кренула да беже према кордону жандара, да се склоне иза њих.

Један успео, двојица отишла у Хитну, жандари гледају, не мрдају.

Све јасно.
Оно демолирање Ваше Градске Куће(како је већ зовете),непосредно после пада надстрешнице то већ није била Ћаци-Акција.
Мислим.
То су тада допустили како би се амортизовао тај тадашњи Бес целе Земље,типа,
"ево направили смо њесра,а сад да видите какви су "они".
Све се ради по истом Шаблону.
Све у циљу очувања њихових дебелих Дупета у фотељама.

Није исто када газе неку лопину или силеџију од 30 година који може коњу реп да исчупа или још неразвијеног дечака од 16 година кога је неко очигледно искористио гурнуо у прве редове па побегао. Ти полицајци морају на робију и да се објави које су ране дечака колико су зацељиве и да му се да новчана одштета, ако је дечак од 16 остао без бубрега као што неки причају серем се онда ја и у ту државу и те полицајце и у све те педерске демонстранте који су били бржи у бежању и оставили незаштићеног несрећног дечака.
Блокадерски милитанти у прве редове истурају жене и малолетнике, то им је тактика.

А како изгледа када полиција небрутално туче?
Рецимо, један ударац пендреком, а не да 10+ полицијаца беспомоћног дечака од 16 година толико животињски туку да му је упитно здравствено стање.

Но , то схватају људи који имају савест.
Тако да, не оптерећуј себе

Грешиш, чак и да насиљем угуши протесте и остане на власти до редовних избора (то је само теоретски могуће), он је већ урадио оно чега се увек плашио, а то је да пробуди младе генерације, које никада нису излазиле на изборе и које политика није занимала. Најбоље је када политика занима само његове, а када наши спавају ... сада више то није случај. Сада више нема неутралних, јер ко је неутралан, њега је само срамота да каже да је ћаци.
Зашто Шешељ није избрисао видео од пре 10 година на свом ЈТ, где говори о Вучићу као психопати ? Једним делом зато што он воли такве ''људе'', а другим делом, јер зна да ЈТ канал не гледа његово бирачко тело, они живе и даље у пећинама где се гледа ТВ и слуша радио.

Схвати да новац не воли ванредно стање, грађански рат, немире, дестабилизацију, режим не почива само на контроли медија и хејтерској примитивној пропаганди, већ повремено мора да нешто пружи, а тога ће бити све мање.

То је ћаци пропаганда. Он је увек био пич%ица и обичан навијач, који је бежао од гужве и кога на северу нико није познавао. Он је стекао моћ над одређеним хулиганима, тек када је дошао на власт.
Људи који су ишли у школу са њим, који су са НБГД, кажу да је био пич%ица и у разреду, јер можеш ти бити највиши у некој групи, али ипак срце и му%а су потребни за тучу, а не висина ... мада он је био грађен као чивилук.
Никада се у животу није побио, био је штребер... што је за похвалу, да је одлучио да се бави неким поштеним радом, јер свако би пожелео да има такво дете, али он је кукавица која се нашла у политичком криминалу.

Нећеш никада њих придобити за џабе, или ће бити плаћени да бију за СНС или ако СНС престане да их плаћа, гледаће са стране ко ће победити, како би се сутра пришљамчили новим победницима ... ако им прође ... ако нису снимљени и познати као слуге режима.
Da, imam iste informacije (uz dopunu da se dogovorio sa najboljim drugom da odu u dobrovoljce u Bosnu, ali ga je izneverio, predomislio se,.. jeste kukavica i sve šo si naveo).

Treba snimati te plaćenike,.. treba ih više uhoditi i prikazati. To je za sada najbezazlenije ali efikasno.
Treba ih uplašiti, ali ne nasiljem.

Оно демолирање Ваше Градске Куће(како је већ зовете),непосредно после пада надстрешнице то већ није била Ћаци-Акција.
Мислим.
То су тада допустили како би се амортизовао тај тадашњи Бес целе Земље,типа,
"ево направили смо њесра,а сад да видите какви су "они".
Све се ради по истом Шаблону.
Све у циљу очувања њихових дебелих Дупета у фотељама.

Ако мислиш на градску кућу Новог Сада, била је ћаци акција.

Није моја кућа, ја нисам из НС, али сам тамо скоро сваки дан.

Исти рецепт, однекуда су се на мирном и достојанственом протесту појавили маскирани ликови са моткама. Дивљали су сат времена поред полиције, која није реаговала, док су се мирни грађани већ склонили са трга.

И , наравно, Председник је био у Булевару, где су ти маскирани дошли после...

СНС од самог почетка иде на насиље, тако су протести и почели, кад су напали студенте и професоре испред ФДУ. Насиље је њихов модус операнди, њихов начин размишљања. Као нацисти су по том питању. И , наравно, користе сву могућу машинерију да би све то пребацили на оно што они сматрају "непријатељима".

Poslednja izmena:
Готови сте, имаћете подршку као Грбовићев ПСГ или неки сличан екстремистички покрет.
Није теби битна ни Правда,ни Закон,ни Истина,Ни Човекољубље,Ни Србија,нити било која основна Вредност којом се ми Срби ДИЧИМО И успели претекнемо кроз Векове злих Година.
Теби,и теби сличнима је само битно Злато у кесама и Сукно у сандуцима.
А тај ПРИСТУП се доказао да је осуђен на Пропаст!
То вам сада краткорочно успева,али веруј ми....
вама спаса нема.

Рецимо, један ударац пендреком, а не да 10+ полицијаца беспомоћног дечака од 16 година толико животињски туку да му је упитно здравствено стање.

Но , то схватају људи који имају савест.
Тако да, не оптерећуј себе
Ја гледо снимке разних полицијских интервенција широм "демократског света" на уличним нередима и нигде нисам видео да полиција удара само једном пендреком.Млате демонстранте ко волове у купусу, шутирају их, ударају штитовима.

Обичну пјешадију што шета и звиждуће треба пустити да протестује, њихова ствар. Али ако неки наркоман насрне на полицајца са намјером да га осакати или убије, ударио је државу, и ту више нема приче, или поломити то или пустити криминалцима, наркоманима и хомићима да они воде државу. Треће нема. С тим да треба ући и на обје навијачке трибине и тамо такође поломити што је за поломити, и усликати и приказати народу да држава постоји а да је мафија поломљена. Па нек ЕУ шаље протесте колико хоће

Ја гледо снимке разних полицијских интервенција широм "демократског света" на уличним нередима и нигде нисам видео да полиција удара само једном пендреком.Млате демонстранте ко волове у купусу, шутирају их, ударају штитовима.
Мора да се утврди истина!

Обичну пјешадију што шета и звиждуће треба пустити да протестује, њихова ствар. Али ако неки наркоман насрне на полицајца са намјером да га осакати или убије, ударио је државу, и ту више нема приче, или поломити то или пустити криминалцима, наркоманима и хомићима да они воде државу. Треће нема. С тим да треба ући и на обје навијачке трибине и тамо такође поломити што је за поломити, и усликати и приказати народу да држава постоји а да је мафија поломљена. Па нек ЕУ шаље протесте колико хоће
Не ложи се, Босанац

skinite marame i maske neka vas biju, pendrece neka vam lome vilice i bubrege a nas boli *****
rezim upravo te svoje krimose sa maramama na glavi palicom u rukama, i sa pirotehnikom koristi da proteste prikaze kao NASILNE

STUDENTI NISU HULIGANI I NE NOSE PALICE!

niti su to radili ovih devet meseci. samo lud covjek ili naravno onaj koji je u stvari za rezim moze da podrzava te krimose sa palicama , rezimsku gardu batinasa koji nanose stetu protestima i daju policiji zeleno svetlo za najbrutalnije postupke

ako si vec prepun saveta kako u stvari treba nositi marame i udaratti policiju i lomiti izloge onda lepo digni guzu tamo iz provincije i poturi se uemsto njih

OVO JE REZIMSKA GARDA MASKIRANA SA PALICAMA

treba se distancirati od njih a posto to niej moguce tek tako jer se oni lepe kao krpelj uzp rotestante da bi ocrnili proteste i prikazali ih nasilnim onda im treba poskidati kapuljace oduzimati palice i sve ih fotografisati!

da se tacno utvrdi potom ko su ti krimosi sa palicama!

E a sto sad te batinase rulja ne uvati a tu su im na dohvat ruke
hvatace ih !

skdiati im marame, oduzimati palice! fotografisati te krimsoe a onda predavati policiji

kada god se pojave odmah posedati na beton i pustiti ih same u SVOM CIRKUSU REZIRANOM IZ VRHA
gledati dok napadaju policiju , sedeti nabetonu i sve snimati

a kad pocnu da beze od policije prepreciti im put i sve ih pohvatati i poskidati marame...

Poslednja izmena:
Cast izuzecima ali stanje na terenu je ovako kakvo je.
dok si ih ti hvalisao prvih dana, ja sam od prvog dana rekao da veterani koje predvodi ZELJKO VUKELIC iz novog sada , koji b iza dupe prodao svoje rodjene...

onaj koji je na prethodnim rpotestima veterana pre nekoliko godina ih prevario , skupljajucip otpise toboz za strajk veterana a onda to iskoristio za pravljenje stranke veterana. na proslogodisnjem drugom krugu lokalnih izborau novom sadu usao je pod ruku sa opozicijom i to pogotovo pogacarem brkovicem gruhonjicem anom lalic...

rekao sam da je lik prevaranat i da njegovi vetrani su mnogi oni koji su dobili potvrdu da su vetreani sam ozato jer su toboz bili za vreme bombardovanja angazovani u rezervi a vecina po pirpizdini daleko od kosova a kamoli kosara

njegove vetreane znam dobar broj doavde, jedan je vetran jer je bio toboz 199te kod apatina! drugi kod ciglane u kacu!

ni prismrdelo linijama ali takvi su prvi ptorcali 2010 da se ogrebu i tuze srbiju u strazburu jer nisu bdobili toboz dnevnice kako treba...

dobar broj takvih veterana pobezbejduje ove proteste

kao i onaj prevarant koji je iskoristen da prica onaj patetican govor kada su dosli u begorad studenti iz novog pazara pa je kakio protiv srba u tom ratu u bosni a prica m uje apsolutno kontradiktorna i izmisljena...

u novom sadu na jednom do protesta sam dosao knjima, poneo svoju dokumentaciju. neki su me prepoznali i cutali su . a ovi koj isu bili glasnogovorncii kada sam ih upitao za njihove polozaje , dokumentaicju... pocel isu izmisljati i kao ne secajus enajbolje...

dok ja od prvog dana ovde tvrdim da ovi veterani su vecinom oni koji gledaju da se okoriste i budu popularni, ti si im drzao stranu...

e sada si se i ti uverio da sam bio u pravu

mada moras razlikovati, trenutno ih naterenu ima dve grupe

jedna su ovi i okojima sam pricao a drugo su vucicevi. ti drugi sutek laznjaci. samo nose majice a nemaju cak ni 40 godina neki od njih...
odma ti je jasno... sendvicari veterani laznjaci

dok si ih ti hvalisao prvih dana, ja sam od prvog dana rekao da veterani koje predvodi ZELJKO VUKELIC iz novog sada , koji b iza dupe prodao svoje rodjene...

onaj koji je na prethodnim rpotestima veterana pre nekoliko godina ih prevario , skupljajucip otpise toboz za strajk veterana a onda to iskoristio za pravljenje stranke veterana. na proslogodisnjem drugom krugu lokalnih izborau novom sadu usao je pod ruku sa opozicijom i to pogotovo pogacarem brkovicem gruhonjicem anom lalic...

rekao sam da je lik prevaranat i da njegovi vetrani su mnogi oni koji su dobili potvrdu da su vetreani sam ozato jer su toboz bili za vreme bombardovanja angazovani u rezervi a vecina po pirpizdini daleko od kosova a kamoli kosara

njegove vetreane znam dobar broj doavde, jedan je vetran jer je bio toboz 199te kod apatina! drugi kod ciglane u kacu!

ni prismrdelo linijama ali takvi su prvi ptorcali 2010 da se ogrebu i tuze srbiju u strazburu jer nisu bdobili toboz dnevnice kako treba...

dobar broj takvih veterana pobezbejduje ove proteste

kao i onaj prevarant koji je iskoristen da prica onaj patetican govor kada su dosli u begorad studenti iz novog pazara pa je kakio protiv srba u tom ratu u bosni a prica m uje apsolutno kontradiktorna i izmisljena...

u novom sadu na jednom do protesta sam dosao knjima, poneo svoju dokumentaciju. neki su me prepoznali i cutali su . a ovi koj isu bili glasnogovorncii kada sam ih upitao za njihove polozaje , dokumentaicju... pocel isu izmisljati i kao ne secajus enajbolje...

dok ja od prvog dana ovde tvrdim da ovi veterani su vecinom oni koji gledaju da se okoriste i budu popularni, ti si im drzao stranu...

e sada si se i ti uverio da sam bio u pravu

mada moras razlikovati, trenutno ih naterenu ima dve grupe

jedna su ovi i okojima sam pricao a drugo su vucicevi. ti drugi sutek laznjaci. samo nose majice a nemaju cak ni 40 godina neki od njih...
odma ti je jasno... sendvicari veterani laznjaci
Ne secam se da sam ih nesto hvalio mozda nesto na pocetku ali sam uvideo marta da to nisu cista posla.

Млате демонстранте ко волове у купусу, шутирају их, ударају штитовима.

Убијено 140 напредњака

Било је педесетак случајева рушења кућа напредњацима, и седамдесет паљевина имања. Цифра убијених уопште није произвољна. Напредњачки лист „Видело“ објавио је проверен, поименичан списак жртава, који ни нове власти нису могле да оспоре.

Највише линчовања напредњака било је по селима где су многи кметови завршили у јарку, испребијани насмрт кочевима, а причало се и о једном случају да је тело неког напредњака било набијено на ражањ.

Народни гнев за све муке проживљене под напредњачком владом био је огроман. У алексиначком округу смислили су специјалну муку за оне који су годинама „јахали народ“ – сад ће народ на јаше њих! Узјахивали су напредњаке, и бичујући их као коње, терали их око села.

KAKO SU ZAVRŠILI PRVI NAPREDNJACI: Srbi ih iz osvete ubijali, nabijali na

Убијено 140 напредњака

Било је педесетак случајева рушења кућа напредњацима, и седамдесет паљевина имања. Цифра убијених уопште није произвољна. Напредњачки лист „Видело“ објавио је проверен, поименичан списак жртава, који ни нове власти нису могле да оспоре.

Највише линчовања напредњака било је по селима где су многи кметови завршили у јарку, испребијани насмрт кочевима, а причало се и о једном случају да је тело неког напредњака било набијено на ражањ.

Народни гнев за све муке проживљене под напредњачком владом био је огроман. У алексиначком округу смислили су специјалну муку за оне који су годинама „јахали народ“ – сад ће народ на јаше њих! Узјахивали су напредњаке, и бичујући их као коње, терали их око села.

KAKO SU ZAVRŠILI PRVI NAPREDNJACI: Srbi ih iz osvete ubijali, nabijali na

I opet se to zlo povampirilo da nam jedu dzigericu.

Ne secam se da sam ih nesto hvalio mozda nesto na pocetku ali sam uvideo marta da to nisu cista posla.
pa nisu sokole. od njih tamo ni 10 % nije videlo borbene linije.

prevaranti i oni koji su recimo 1999 bili urezervi oko beograda novog sada apatina daleko daleko

ali im se priznalo...

e od takvih nemoj nista ni ocekivati. to su reklameri i foleri.

Back