Nisam te razumeo,pišeš u šiframa.Jel možeš srpski?ne kuni najboljeg prijatelja vodje ti koji ga uvek vadi iz gowana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam te razumeo,pišeš u šiframa.Jel možeš srpski?ne kuni najboljeg prijatelja vodje ti koji ga uvek vadi iz gowana
Iza SNS stoji narod ... potvrdjeno mnogo putaa iza radikala se ne kriju isti, ako ne i sto puta gori, jel da?
sta da ti radimNisam te razumeo,pišeš u šiframa.Jel možeš srpski?
jes valaIza SNS stoji narod ... potvrdjeno mnogo puta
Mislim da bi mogao da se skoncetrišeš i napišeš prostu rečenicu.sta da ti radim
idi u park pa nek ti oni sofisti odande prevedu
za tebe jedna prostaMislim da bi mogao da se skoncetrišeš i napišeš prostu rečenicu.
oce kazes da je AV srpski Zelenski ?pa da, to i ja kazem, zapad je rekao vucicu: sta da ti mi damo tih 40 milijardi za ekspo kredita koje nam nikada necete vratiti, i narod se pobuni i izadje na ULICU I KAZE: NE'S KOPATI, kako mi da povratimo nase silne milijarde onda, ionako ste prezaduzni nemate da vratite nikad dugove, a ekspo mora da propadne kada se ti i tvoji nakradete od njega?
i onda su odlucili da preventivno pobiju pola naroda u gradjanskom ratu, pa se setili da bi ubijanje ispod nadstresnice uzbunilo narod i tako ga uveli u krvoprolice - jednom kada se istrebi krticna masa, posle se kopa na miru - i aljek je pristao da istrebi srbe, sta ga briga, on je siftar, sada regrutuje ko ce da uvede u gradjanski rat, abolicija svakom ko lomi kosti narodu, deci, kome god aljek siptar naredi, a sve da bi se narod uveo u gradjanski rat, ko to do sada nije uvideo, slep je kod ociju
Ovo mene jako nervira.
Od koga je i dobra je.za tebe jedna prosta
vo pjeva
moze i prostoprosirena
vo pjeva na grancici
Pitao sam koje argumente imaš. Pročitaj pitanje više puta ako je neophodno.Brežinski i Kisindžer i njihova "cilj opravdava sredstvo" mantra.
Kad te već zanimaju zakoni i kazne u drugim državama, potraži kako se neke obračunavaju s korumpiranim političarima.Ova država više nema milosti za blokadere: Sedam godina zatvora ko okupira zgradu
Blokada puta, čak i ako se vrši mirno i samostalno, postaje krivično delo, pišu mediji.
Koje je to po redu propadanje do sada, sedmo ili osmo?Propao je pokušaj obojene revolucije.
Srbija krupnim koracima ide u svetlu budućnost na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem!
Ti lično proverioIza ovih blokadera kriju se drugosrbi, autošovinisti, agenti zapadnih obaveštajnih službi, ustaše (i ustaškinje) ... i naravno korisni idioti.
sektasko-apokalipticni mindset tonolanov mozes da pronadjes na podforumu religije, a ovde se dobro maskiraoKoje je to po redu propadanje do sada, sedmo ili osmo?
Misliš onaj delić naroda koji je nekada činila jedva četvrtina biračkog tela?Iza SNS stoji narod ... potvrdjeno mnogo puta
енглески народ..знао сам!Iza SNS stoji narod ... potvrdjeno mnogo puta
mi6 i savetnik aljeka siftara toni bler, eto ko stoji iza sns, inace ne postojeенглески народ..знао сам!
Ovo naprednjački retardi traže i podržavaju.
Samo ste krvlju obojili stanicu u Novom Sadu.Propao je pokušaj obojene revolucije.
Srbija krupnim koracima ide u svetlu budućnost na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem!
mnogo su im zene bliske, treba to ispitati tek, kako odakle, sta rade, nasamo...oce kazes da je AV srpski Zelenski ?
krvlju je sve obojeno ... samo se pitamo šta je uzrok tome ....Samo ste krvlju obojili stanicu u Novom Sadu.