Pozadina cele blokaderske priče

pa da, to i ja kazem, zapad je rekao vucicu: sta da ti mi damo tih 40 milijardi za ekspo kredita koje nam nikada necete vratiti, i narod se pobuni i izadje na ULICU I KAZE: NE'S KOPATI, kako mi da povratimo nase silne milijarde onda, ionako ste prezaduzni nemate da vratite nikad dugove, a ekspo mora da propadne kada se ti i tvoji nakradete od njega?
i onda su odlucili da preventivno pobiju pola naroda u gradjanskom ratu, pa se setili da bi ubijanje ispod nadstresnice uzbunilo narod i tako ga uveli u krvoprolice - jednom kada se istrebi krticna masa, posle se kopa na miru - i aljek je pristao da istrebi srbe, sta ga briga, on je siftar, sada regrutuje ko ce da uvede u gradjanski rat, abolicija svakom ko lomi kosti narodu, deci, kome god aljek siptar naredi, a sve da bi se narod uveo u gradjanski rat, ko to do sada nije uvideo, slep je kod ociju
oce kazes da je AV srpski Zelenski ?

Poslednja izmena:

Ova država više nema milosti za blokadere: Sedam godina zatvora ko okupira zgradu​

Blokada puta, čak i ako se vrši mirno i samostalno, postaje krivično delo, pišu mediji.
Kad te već zanimaju zakoni i kazne u drugim državama, potraži kako se neke obračunavaju s korumpiranim političarima.

Ali to vas ne zanima jbg, pošto vam ne ide na ruku. Kao i obično.

Poslednja izmena:
oce kazes da je AV srpski Zelenski ?
mnogo su im zene bliske, treba to ispitati tek, kako odakle, sta rade, nasamo...
za sada samo sumnjamo da zajednicki sklanjaju pare u inostranstvo koje su pokrali, pa se aljek jos malo i dobacije sa njim, kao daj ti uradimo nesto, 2 sela bar da obnovimo, oces malko za penzije ovo-ono... jel nam dobra municija, probija u srce dugine i ostale ruje?>!

Back