Pozadina cele blokaderske priče

ćaci&pjleskavice.jpg

Niko i nije rekao da su studenti zlonamerni, mladi su, misle da svuda cvetaju cvetići i lete leptirići. Zato bi trebalo da im stariji i iskusniji objasne da nije baš sve tako cvetno i jednostavno u svetu kako se njima čini jer nažalost svetom zaista vladaju moćnici kojima je jedino profit bitan i koji u njima vrlo moguće vide divljač za mentalni odstrel.
Meni je jako žao te dece i plašim se njihovog razočarenja kad jednog dana shvate u kolikoj su zabludi bili i da je njihova žrtva i dobra namera iskorišćena od strane pravih pravcatih belzebuba koji se trenutno kidaju od smeha iz prikrajka i trljaju ruke.
Ja bih volela da sam u krivu.
Старији и искусни су у мафијашком дилу са Вучићем, било да су у његовој коалицији или опозицији.
13 година гледамо како се старији и искусни не боре против Вучићевог криминала и корупције, него су толико сујетни да не могу да се поделе ни у три колоне, него у 33.

Студенти су покренули лавину и чак и дрогирана горила би боље водила спољну политику од Вучића. Нама је битна унутрашња политика, како да смањимо криминал и корупцију, а не да нам ти солиш памет како су Вучић и стариј искусни. Па јесу искусни само за лоповлук.

Šta će bilo kakvi argumenti na gluposti.
ma, nisu gluposti nego zamena teza i prebacivanje krivice:
  1. pobili su ljude ispod nadstresnice jer su tako nauceni od zapada kome ide litijum, da bi se slomio otpor preventivno, a u tom kontekstu sledi i stavka 2
  2. prebacuju krivicu za gradjanski rat na rusiju i ekspresno ucljanjuju srbiju u nato koji treba da ih zastiti od naroda
pod 1 vam ja pisem odavno, da se ne radi o korupciji koja ubija, vec o planiranom zlocinu
pod 2 pisu drugi cini mi se parovic, a ni djuka nije slagao kada rece da sledi okupacija svaba, zapravo nato ulazi da zastiti srpski koji je sada nemacki litijum

Паровић: Вучић у Бриселу договорио са НАТО пактом! Уводи ванредно стање и укида…

zorana pustena s lanca da prica da je puton zlocinac

uskoro cete videti, a stariji diskutoi neka se sete samo pre nekoliko meseci kako se dule hvalio cvrstim vezama sa rusijim, kad ono medjutim

Гашић предао Америци поверљива документа и саставио читуљу српско-руским односима :pop:

Poslednja izmena:
Ako si slusao do kraja videces da je ovaj cviko sam sebe demantovao

1) On kaze da Zapad rusi Vucica zbog zaliha litijuma

Pa javi cviki da Vucic upravo daje litijum Zapadu...po cenu da se svi ako treba i potrujemo iz vodoizvorista Zapadne Srbije koje snabdeva i Beograd...

Dakle vec na prvu loptu je PROMASIO...

Nije Vucic neki nezavisni Kastro ili Maduro vec obican zapadni tacnije Mi6 potrcko

....
Kao i uvek u pravu si Grome.Tj sve to ista ekipa ovi nasi i oni sektasi preko.Jedu piju i pljackaju narod.
Hare krisna hare hare...

krvlju je sve obojeno ... samo se pitamo šta je uzrok tome ....
Ubili ste ljude zbog litijuma, sada je i EU rekla da joj je srpski litijum strateski interes, ali aljek siftar prvo da resi narod koji bi se bunio protiv kopanja, da ga eliminise, i odatle sve ovo sto se desava. Pobijes ljude ispod nadstrasnice i napravis CEKU, narod mora da se buni i pravi gluposti... onda ga hapsis i maltretiras, ma najbolje pobijes sve koji bi se pobunili ... DA SE NE KOPA. to je EU i RT trazio od aljeka, inace mu ne daju nove kredite za ekspo da nastavi da ih sipa sebi i svojima u dzepove

Back