Maskirani razbojnici sa pirotehnikom i palicama

А да ли су људи који живе у становима изнад просторија СНС такође "ћацији"? Што сте угрожавали њихову имовину и животе, шта су вам они скривили?
Били су у погрешно време на погрешном месту?
532938561_18050677124542750_7668330804849774295_n.jpg

Hirurški precizno delovanje :D I šta je bitnije čovek ili prostorija?

Има станова изнад спаљених просторија и постојала је конкретна опасност да пожар захвати целу зграду, нарочито зато што су изгредници бацали пиротехнику и на прозоре станова и терасу.

"Можда нису убачени ћаци"?? :lol:

Како ти објашњаваш Ситуацију да су приликом демолирања Просторија есенеса у Новом Саду тамо није нацртао НИЈЕДАН ћаци,НИЈЕДАН пандур а сам Вандализам је опуштено трајао више од 1 сахата? Подсетимо се,само Вече пре тога,а и месецима пре тога их је било на Стотине,пандура и ћација испред просторија странке,тако?
Не знам, ја нисам био изричит, већ сам написао можда. Дакле можда су убачени ћаци, можда нису, а можда је и трећа могућност, да у убачени ћаци, али да је њихов потез повукао и део грађана.
То је психологија масе и сви ми се другачије понашамо када смо сами и када смо део неке масе.

Једино што ми није јасно, шта од тога има Вучић ? Ја сам против њега и мене чак радују такве појаве и неће то пољуљати моју мржњу према режиму.
Какву слику шаље у свет ?

Има станова изнад спаљених просторија и постојала је конкретна опасност да пожар захвати целу зграду, нарочито зато што су изгредници бацали пиротехнику и на прозоре станова и терасу.

I oni su palili i kleli kome su izdali :lol:

А да ли су људи који живе у становима изнад просторија СНС такође "ћацији"? Што сте угрожавали њихову имовину и животе, шта су вам они скривили?
Били су у погрешно време на погрешном месту?
Ne znam ja nisam palio nista niti lomio.

нема Логике јер у овом Времену кад се све снима,ти знаш да ћеш бити ухапшен и процесуиран.
А ко то још уопште жели?
деси се у неком Афекту да неко баци,камен,бакљу,крене Мотком на пандура..ал он брзо побегне.
Ови људи што су то радили,они нису били ни пијани ни дрогирани.Они су то ноншалантно разбијали,полако и консеквентно,враћали се пар пута да доврше започето?
Зашто?
Па зато што УНАПРЕД ЗНАЈУ да неће фасују хапшење.
А зашто неће фасују Хапшење?
Зато што су тамо послати по Задатку да то ураде.
А ,ко их је Послао?
Послала их Власт.

Имали смо убачену гамад у четвртак.

Клинци ин намирисали, њих тројица кренула да беже према кордону жандара, да се склоне иза њих.

Један успео, двојица отишла у Хитну, жандари гледају, не мрдају.

Све јасно.

I oni su palili i kleli kome su izdali :lol:
Нису они никоме издали, него власник пословног простора.Сваки стан и пословни простор се третира као посебан објекат(посебан део зграде), има свог власника, и сваки власник издаје у закуп свој локал коме хоће.

Нису они никоме издали, него власник пословног простора.Сваки стан и пословни простор се третира као посебан објекат(посебан део зграде), има свог власника, и сваки власник издаје у закуп свој локал коме хоће.

STUDENT NIJE ZAPALIO ŽITO (ovde korov)

I placaju mu, naravno
:mrgreen: ni slučajno nije većina nekretnina u rukama sns članova :D

Једино што ми није јасно, шта од тога има Вучић ? Ја сам против њега и мене чак радују такве појаве и неће то пољуљати моју мржњу према режиму.
Какву слику шаље у свет ?
Постојала је могућност, истина врло мала, да пленумашки покрет прерасте у нову мејнстрим странку која је прихватљива практично свакоме, и која може конкурисати СНС-у.То је било у првој фази, до 15 марта, када су пленумаши још изигравали мирољубиве академске грађане.

Но, сада су пленумаши постали улични милитанти који пале и бију се по улицама, и тако су себе сместили на маргину политичке сцене, где иначе обитавају радикални политички покрети.

Паљевинама и уличним насиљем нећете придобити СНС/СПС гласаче, а њих је око 2 милиона.Они су бескорисни за уличне немире, али ће узети оловчице и заокружити СНС на изборима, да би их Вучић одбранио од уличних пиромана..

Znaci danas imaju.
Значи да каптанмарк мисли да су то режимски убачени елементи.
Ако је заиста тако, није сасвим јасно зашто би неко вољно пристао да му полиција избаци бубреге ван функције.
Тако да, не треба обраћати пажњу на то шта пише каптанмарк

А како изгледа када полиција небрутално туче?
Није исто када газе неку лопину или силеџију од 30 година који може коњу реп да исчупа или још неразвијеног дечака од 16 година кога је неко очигледно искористио гурнуо у прве редове па побегао. Ти полицајци морају на робију и да се објави које су ране дечака колико су зацељиве и да му се да новчана одштета, ако је дечак од 16 остао без бубрега као што неки причају серем се онда ја и у ту државу и те полицајце и у све те педерске демонстранте који су били бржи у бежању и оставили незаштићеног несрећног дечака.

I placaju mu, naravno
:mrgreen: ni slučajno nije većina nekretnina u rukama sns članova :D
СНС плаћа закуп само власнику локала а не и власницима станова изнад локала.

Шта ако је власник неке некретнине члан СНС?Спалићете му стан/кућу? То нису ни Турци радили.

Постојала је могућност, истина врло мала, да пленумашки покрет прерасте у нову мејнстрим странку која је прихватљива практично свакоме, и која може конкурисати СНС-у.То је било у првој фази, до 15 марта, када су пленумаши још изигравали мирољубиве академске грађане.

Но, сада су пленумаши постали улични милитанти који пале и бију се по улицама, и тако су себе сместили на маргину политичке сцене, где иначе обитавају радикални политички покрети.

Паљевинама и уличним насиљем нећете придобити СНС/СПС гласаче, а њих је око 2 милиона.Они су бескорисни за уличне немире, али ће узети оловчице и заокружити СНС на изборима, да би их Вучић одбранио од уличних пиромана..
ти си безобразан и ружно нас лажеш овде,ЋАЦИ!
лАЖЕШ КАО И Господар ти.

Није исто када газе неку лопину или силеџију од 30 година који може коњу реп да исчупа или још неразвијеног дечака од 16 година кога је неко очигледно искористио гурнуо у прве редове па побегао. Ти полицајци морају на робију и да се објави које су ране дечака колико су зацељиве и да му се да новчана одштета, ако је дечак од 16 остао без бубрега као што неки причају серем се онда ја и у ту државу и те полицајце и у све те педерске демонстранте који су били бржи у бежању и оставили незаштићеног тог несрећног дечака.
Не постоји никакав претучени "дечак".Лик је признао у полицији да је измислио читаву причу.

Да заиста постоји претучени "дечак", до сада би се огласио отац или мајка, и јавно тражио да се разјасни где му је дете, да ли је ухапшен или негде на лечењу.Ко би ћутао а да му нема детета већ пар дана?

Врло реалан сценарио, који има наставак: багра, мафијаши, криминалци и дилери које сте пустили на улице и ангажовали за ваше прљаве послове, и које штитите ће сутра пожелети нешто што припада некоме од тих 2 милиона гласача. Новац, локал, ресторан, бизнис, ауто, кућу...жену...

Јбга, победили су. А свакако је то већ почело раније.

А онда ће ти несретници да се обрате "држави" да их штити...а држава ће им показати средњи прст.

А и ми остали ћемо исто да покажемо средњи прст.

Može da profitira, ako nasiljem uguši pobunu i ostane na vlasti do redovnih izbora.,. ili uvede vanredno stanje.
Грешиш, чак и да насиљем угуши протесте и остане на власти до редовних избора (то је само теоретски могуће), он је већ урадио оно чега се увек плашио, а то је да пробуди младе генерације, које никада нису излазиле на изборе и које политика није занимала. Најбоље је када политика занима само његове, а када наши спавају ... сада више то није случај. Сада више нема неутралних, јер ко је неутралан, њега је само срамота да каже да је ћаци.
Зашто Шешељ није избрисао видео од пре 10 година на свом ЈТ, где говори о Вучићу као психопати ? Једним делом зато што он воли такве ''људе'', а другим делом, јер зна да ЈТ канал не гледа његово бирачко тело, они живе и даље у пећинама где се гледа ТВ и слуша радио.

Схвати да новац не воли ванредно стање, грађански рат, немире, дестабилизацију, режим не почива само на контроли медија и хејтерској примитивној пропаганди, већ повремено мора да нешто пружи, а тога ће бити све мање.

Ali on je bio navijački huligan ( i odatle rerutuje Batinaše) i misli da se on najbolje bije,..

То је ћаци пропаганда. Он је увек био пич%ица и обичан навијач, који је бежао од гужве и кога на северу нико није познавао. Он је стекао моћ над одређеним хулиганима, тек када је дошао на власт.
Људи који су ишли у школу са њим, који су са НБГД, кажу да је био пич%ица и у разреду, јер можеш ти бити највиши у некој групи, али ипак срце и му%а су потребни за тучу, а не висина ... мада он је био грађен као чивилук.
Никада се у животу није побио, био је штребер... што је за похвалу, да је одлучио да се бави неким поштеним радом, јер свако би пожелео да има такво дете, али он је кукавица која се нашла у политичком криминалу.

Sam si rekao: PLAĆENICI,... budu na strani koja ih plaća, dok im se isplati.

Pre ćeš ih pridobiti mirnim protestima,.. to je i jedina opcija sa batinašima. To se i događa.
Нећеш никада њих придобити за џабе, или ће бити плаћени да бију за СНС или ако СНС престане да их плаћа, гледаће са стране ко ће победити, како би се сутра пришљамчили новим победницима ... ако им прође ... ако нису снимљени и познати као слуге режима.

Back