PRICAONICA-da se bolje upoznamo

dommino?:
He,he,....nije ti promaklo..pa bilo je samo po zasluzi za nege davne dogadjaje!!!
Video si da je odmah krenulo sa prodajom,narocito neupuceni..klaker najbolje....
Nisam u toku danasnjih desavanja,volela bih da ovaj dan i zavrsim na lep nacin...a slutim samo,jer od tih bura,cak se do mene vidi da seva....treba skupiti suncobran.....hi,hi,hi,....hahahahaa...

Čak je i pok. Meša poslužio kao žaoka. Jadnik, nije to zaslužio.
Ama, dommino, da znaš kako je na Adi bilo danas po podne :lol: :lol:
Mit

Mit dunavskih rusalki:
Čak je i pok. Meša poslužio kao žaoka. Jadnik, nije to zaslužio.
Ama, dommino, da znaš kako je na Adi bilo danas po podne :lol: :lol:
Mit

Znam da je lepo ,i zaista je steta sedeti u kuci po ovakvom vremenu,mada mogu ti reci da sam farbajuci po dvoristu pre neki dan vec nabacila boju pomalo,ja rano otvaram sezonu suncanja....volim sunce....

sun-1.jpg

Dobar dan, svima. :D ....nadam se da ste obavili nedeljni rucak, pa sad jurissssss, napolje......u prirodu i na sunce, bas mami i opija sto rece dommino :smile: ........nego dommino, ja ti sinoc pogresno rekla za film, veceras je taj sto sam ti rekla da je dobar..........mada nije ni bitno nisi ni onako gledala.........citam u kafeu je bilo zanimljivo.
Ja sam sinoc nasla dobar film, ne secam se na kom programu ali je bas bio super, pa u lalanje.........cao svima, prijatno popodne, uzivajte.... :-)

@Clooney...
Kada bih samo znao koliko ti zavidim zbog ovakvog uzitka..a o picu da ne govorim....
Pored vode je uvek lepo,taj pogled koji odmara vijuge u glavi ..ja mogu satima da sedim i cutim sama sa sobom,volim da cujem tu tisinu prirode!
Ostaje da verujem da cemo se nekada sakupiti zajedno svi,bas tu....

river-1.jpg

opijum:
Dobar dan, svima. :D ....nadam se da ste obavili nedeljni rucak, pa sad jurissssss, napolje......u prirodu i na sunce, bas mami i opija sto rece dommino :smile: ........nego dommino, ja ti sinoc pogresno rekla za film, veceras je taj sto sam ti rekla da je dobar..........mada nije ni bitno nisi ni onako gledala.........citam u kafeu je bilo zanimljivo.
Ja sam sinoc nasla dobar film, ne secam se na kom programu ali je bas bio super, pa u lalanje.........cao svima, prijatno popodne, uzivajte.... :-)

Bas tako...sve po redu,dug je dan kada imas gomilu obaveza a spontano ih odradjujes bez tenzije....dakle hobi.....
Gleadala sam sinoc neki film do polovine,i zadrzah se za vreme reklama sa Mitom na forumu,i nemam pojma sta je bilo na kraju,valjda je bio spontani odabir lepseg zadovoljstva!!!
Stavila sam tacku na kupovinu cveca,kao i ti...i ovako nemam pojma koliko ce biti zbunova kada ovo sve jos bude poraslo,a tek okopavanjeeeeee!!!!

sadjenjecveca.gif

dommino?:
Bas tako...sve po redu,dug je dan kada imas gomilu obaveza a spontano ih odradjujes bez tenzije....dakle hobi.....
Gleadala sam sinoc neki film do polovine,i zadrzah se za vreme reklama sa Mitom na forumu,i nemam pojma sta je bilo na kraju,valjda je bio spontani odabir lepseg zadovoljstva!!!
Stavila sam tacku na kupovinu cveca,kao i ti...i ovako nemam pojma koliko ce biti zbunova kada ovo sve jos bude poraslo,a tek okopavanjeeeeee!!!!

sadjenjecveca.gif

Samo na brzinu da se javim, sad su reklame......gledam onaj film sto sam ti juce rekla, veceras je, super je .......pravo uzivanje i zadovoljstvo , gledati ga.......bas zenski film.
a cvece buja li buja............s uzivanjem pijem ujutru i popodne kafu na terasi, tj u mojoj basti.........pozdrav, sad ce kraj reklama.....caooo....

dommino?:
Zapocecu dan u Pricaonici citatom iz tek procitane knjige....
"..Ponekad kad nista lepse,bolje,vise,kad nista za sebe nemamo,zadovoljavamo se,
kao utehom,srecom koju pruzamo drugima.
Steta sto nam se tudje srece malo daju..."
book-1.gif
Mmmmm pa to je moja omiljena knjiga. ma slobodno ostani na njoj, kako bih se ljutio, ma, šta ti je. Znaš, tako odgovarate jedno drugom, ti knjizi i ona tebi, a ove čarobne iskrice. E, to je tek blaga naznaka da vas volim.
Mit

dommino?:
Zapocecu dan u Pricaonici citatom iz tek procitane knjige....
"..Ponekad kad nista lepse,bolje,vise,kad nista za sebe nemamo,zadovoljavamo se,
kao utehom,srecom koju pruzamo drugima.
Steta sto nam se tudje srece malo daju..."
book-1.gif

Na lep nacin zapocet dan u pricaonici........sreca je kad mozemo da pruzimo srecu drugima.......nada je ta koja nas odrzava da ce i sreca biti nama uzvracena...sutra je novi dan, pa opet neki novi dan i sreca ce nam se osmehnuti.......zivot je cudo..nepredvidiv, ali lep :D

Nigde nikog......a ja bih bas da caskam, alooooooo.......gde se razbesaste...........lepo vreme , a?.......e, kad nema nikog, sad cu bas da poludim :lol: .......a setih se i jedne dobre pesme, taman, za vaku priliku :lol: ;)

Sutra cu opet znati sve sto treba
Bicu slatka, bicu njezna,
sutra cu opet voljeti sve ljude
dacu opet sve za druge.
Ne govori nista vise, ne, ne pricaj mi
sve te price
ne znam sto bih, ne znam gdje sam
opasna sam.....vec sam bijesna!
Ne proganjaj me vise, ne sto bih dala
ne proganjaj ma vise, daj, pusti me da spavam
daj, pusti me da sanjam........
Danas sam luda ne znam sta hocu
danas sam luda , zelim samocu.......
Razdiru me neke cudne stvari, pun je mjesec, zbrka u glavi
a sutra cu opet biti ona stara, malo tuzna ali snazna
bit cu opet ja uz tebe, voljeti cu opet sebe
bit cu tvoja , bit ce bolje
samo pusti da me prodje
Danas sam luda, ne znam sta hocu...........

:lol: ;)

"...Nigde nikog......a ja bih bas da caskam, alooooooo.......gde se razbesaste...........lepo vreme , a?.......e, kad nema nikog, sad cu bas da poludim .......a setih se i jedne dobre pesme, taman, za vaku priliku...."

Kakvo crno bezanje,bilo je sa gustom,pravo kafenisanje u podne u prelepoj basti....i naravno divnom okruzenju,uh,..zasto sam pijana u podne!!???Nemam pojma,mozda se setim!!!!;):)

dommino?:
"...Nigde nikog......a ja bih bas da caskam, alooooooo.......gde se razbesaste...........lepo vreme , a?.......e, kad nema nikog, sad cu bas da poludim .......a setih se i jedne dobre pesme, taman, za vaku priliku...."

Kakvo crno bezanje,bilo je sa gustom,pravo kafenisanje u podne u prelepoj basti....i naravno divnom okruzenju,uh,..zasto sam pijana u podne!!???Nemam pojma,mozda se setim!!!!;):)

aha, znaci basta pomaze.......i plus da si pijan u podne ;) .......hmmmmm, pa .....nesto dumam......da odem i ja u bastu.........mozda se napijem bas ....nako s gustom ;) ...........pricacu vam sta je bilo.......ako odem ......i ako se setim ;)

Ajde i ovde da zvirnem, dobro jutro, ako neko naidje.........mada izgleda bas nismo raspolozeni za pricu.........kafu pijuckam........lepo, mirno jutro........odoh narode.........mozda se sretnemo.........kako je doslo ovo prolece, sve se nesto mimoilazimo.......e, sunce nas odvuklo od monitora........iskreno, nije ni to lose, cak sta vise........treba malo odmoriti oci.......pozdrav, pa se mozda okupimo veceras :D

Back