- Poruka
- 1.458
Ja iskočio :shock: :shock: :shock: ?!?!lily-sid:...leleeeee... :shock: ta sam Sto te spomenuh...kad ono TI... :wink:![]()
Pa od jutroske te čekam na krivini

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja iskočio :shock: :shock: :shock: ?!?!lily-sid:...leleeeee... :shock: ta sam Sto te spomenuh...kad ono TI... :wink:![]()
baba?????:Ja iskočio :shock: :shock: :shock: ?!?!
Pa od jutroske te čekam na krivini![]()
![]()
!!
![]()
!!
![]()
!!
..sele, 8-) sad cem ti sve reCem....angel 021:Paz' ti sad ovog .. 8-) ..koje bre, krivine, po sred ravne nam Bačke.....iz zasede...toooj, daaa..more biti.. :wink:
Jes' vala, i nismo k'o svet......al' čemo nadoknadimo na sledečem brifinguangel 021:Baki,pa nismo se ni tucnuli :shock: ...ne mere toj tako..neće da valja.. ;-)
lily-sid:..sele, 8-) sad cem ti sve reCem....... toJ ti je kod Djurine kaVane, iza MiCinog coSka, preko puta teta Julkinog ambara, a iza...Siminog bunara...E...ondak preko Tosine ledine...pa kod kod Mirkovog hrasta, oma levo i toj ti je tuJ...pa samo ondak pravo nekih desetak km...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
baba?????:Jes' vala, i nismo k'o svet......al' čemo nadoknadimo na sledečem brifingu![]()
![]()
!!
O'š ja da ti donesem jajca, il' Češ već ti nešto najdeš![]()
![]()
??
Ale djubre:dobro vece dobri ljudi..sta ima??ili shta nema ,svejedno?
![]()
Ale djubre:reci samo za koji organi,odma cu navatam pevaljke..ushi?oci?mislish na cula jel?
Ale djubre:nagovesti bar neshto na shta mislish..kako sad da potrefim?![]()
...lele seko...nije se s tobom zametat kavge...oma na hrast... po kratkom zakonu...:wink:angel 021:Sokak, manje-više...da je kafana,toj pogodi, iz o'ma...a iz Siminog bunara ču se napijem bunarike.. 8-) ..čim o Mitkov hrast okačim onog.. 8-) samo ne znam kog prvo...oli.. :shock: ..ili... 8-) ..auuu..ček, ček...da udarimo po hronologiju, toj je pravo...
![]()
Vel'ki pozdraF Ale!!!Ale djubre:dobro vece dobri ljudi..sta ima??ili shta nema ,svejedno?
![]()
angel 021:![]()
Što god nađeš od klasiku, nema da pogrešiš..a možno i nešto narodski, al' iz ovi moj kraj..
a može i Haris.....pa da izlupamo inventar, do poslednje čaše.. ;-)
Ale djubre:kush klasiku nocas??evo jedan iz vashih krajeva..
lily-sid:...lele seko...nije se s tobom zametat kavge...oma na hrast... po kratkom zakonu...:wink:![]()
...no ajd sade...sestre smo i moramo se ispomagat...de reci kog prFo?![]()