- Poruka
- 1.458
Sad i ne bi bila tako velika greda, naslednici su tu
!!
!!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!!baba?????:'Ebi ga, pod utiskom sam "300"!!
"Ništa im nedajte, a uzmite im sve!!"![]()
![]()
![]()
...hihihihi... :wink:angel 021:...Baki, 8-) tebi ču jedno jajce sas ovoj pismo da izšaram 8-) šššš...toj ti je ( pred ) znak Al kaide.. 8-) ..pa kad tucneš.. 8-) ..da odjekne.. 8-)
Dadnem ti sva jaja, a ti meni DVD (ako je DVD, u šta sumnjamlily-sid:...heeeej...dje me nadje...danaske cu ga odgledati...ocekivam DVD...da pristigne...uz joS po neki filmic... 8-)
...hehe...svidZa mi se Babo...ova reCenica....VRLO!!! :wink:![]()
![]()
) da ga sripujem
!!
!!...sto je leeeeeepoooo... :shock: :razz: :razz: :razz:angel 021:A za Lilče, moju drugu od pera i strune...pride, još i ovoj...![]()
:wink:

...hihihi...da mu ne bi bilo...malo...mnogo...a sele...angel 021:..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lilče, biraj...'oli prednji...'oli zadnji trap
![]()
![]()
![]()
Jbt-e, dobro kažeš, garant bi se pogubiJo ko prase kod Matijevićalily-sid:...hihihi...da mu ne bi bilo...malo...mnogo...a sele...![]()
...sta ako ne biDne se znaVo snaCi... 8-)
...mada ne sumnjam u toj...ali nikad se ne znaDe... :wink: 8-)
!!baba?????:Dadnem ti sva jaja, a ti meni DVD (ako je DVD, u šta sumnjam![]()
) da ga sripujem
![]()
![]()
!!
DaČu ti i farbu što mi osta![]()
![]()
!!
Ak' je zaista DVD, mo'š me guLJiti do mile voljelily-sid:......a Sta ako se biDnem cenkala... pa te oGuljim...![]()
....pa i ako nije, ne bi se buniJo
!!...ma ne se briGaj..oma bi organizoFali akciju...spaSavanja... :wink:baba?????:Jbt-e, dobro kažeš, garant bi se pogubiJo ko prase kod Matijevića![]()
![]()
!!

...hihihi...e Babo, Babo...jes dZavolCiC...baba?????:Ak' je zaista DVD, mo'š me guLJiti do mile volje![]()
![]()
![]()
....pa i ako nije, ne bi se buniJo
![]()
![]()
![]()
!!
Nemo da si taka, vrlo sam popravljiv i baš bi ti se dao na popravaklily-sid:....i toj nepopraFljiv... :wink:
!!
!!

baba?????:Nemo da si taka, vrlo sam popravljiv i baš bi ti se dao na popravak![]()
![]()
!!
Ak'š me primiti???
Primiiii meee......Primiiii meeee ....![]()
![]()
!!

Niš' ja nisam zgrešiJo, veČ se povijam kak' ti pušešlily-sid:...leleee...Babo...Sto Cinjeti sTobom... :wink:
...te daS...te ne daS...![]()
![]()
...te poklanjaS....ccccc.... 8-)
...hmmmmmmmm....neSto je tuj meni sumnJivo...![]()
...de priznavaJ...Sta s' zgreSio...![]()
![]()
![]()
!!
!!baba?????:Niš' ja nisam zgrešiJo, veČ se povijam kak' ti pušeš![]()
![]()
![]()
!!
Vi'š, povodljivo to, ubio sam se za popravak![]()
![]()
!!

!!
!!...uhhhh...ta moram i ja da begam...eve me prozivaju...vec po koji put...baba?????:Meni mi glas najmanjŠi problem![]()
![]()
!!
Odo, da pokupim TeVe-j, nemo se zagubiš......deluje.....deluje![]()
![]()
!!

Da,da..ne zavlaci glavu u pesak,nego pljuni neku strofu....nenadm:leleeeeeeeeeeeeee... navataste me na poeziju...