- Poruka
 - 50.249

zato što vidim da ne umete bez mene...![]()
Aj urgiraćemo kod taba da ti vrati palicu, očito ti nedostaje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato što vidim da ne umete bez mene...![]()

Aj urgiraćemo kod taba da ti vrati palicu, očito ti nedostaje...![]()

Ona ima palicu a ti?Aj urgiraćemo kod taba da ti vrati palicu, očito ti nedostaje...![]()

da je više poštovanja, ne bi bilo potrebe imati moderatore na forumu...nije vaš posao da napravite od kafane sterilnu temu na kojoj će samo cvetati ruže, već da naučite kako da rešite probleme koji se pojavljuju... koliko ste samo puta dozvolile neke idiotske rasprave u kafani, glupa prepucavanja među korisnicima koja ostavljaju loš utisak na one koji to posmatraju? koliko ste puta držale stranu nekom korisniku i tako drugu stranu udaljile odavde? koliko je marlonovih vulgarnosti i bljuvotina nekada ovde stojalo danima? koliko puta ste vi vređale korisnike, rugale se njihovoj inteligenciji misleći da su zaista toliko glupi da to ne primete? koliko puta sam vam ja rekla da vam se ser.em u pos'o, a vi to niste shvatile kao ozbiljnu kritiku na osnovu koje bi trebalo da menjate nešto?
i onda opet.. for god's sake... ser.ete, a znamo se...
![]()
Ona ima palicu a ti?
I nemoj molim te ti da urgiraš za nju ništa. Naročito ne ono za šta se sama ne zalaže.![]()

Nije potrebno ali ipak sam boldovao dokaz da nisi u stanju normalno da prigovoriš. Izdaješ naredjenja????? Odakle tebi pravo da iznosiš svoje mišljenje kao mišljenje Boga i naroda?Ma je l?
A za drugo boldovano: ne sećam se da si to rekla, jer da jesi - dobila bi adekvatan odgovor koji bi bio jasan čak i onima čijoj inteligenciji smo se "rugale".
Marlona ostavi na miru. Čovek nije ovde da bi ti odgovorio.
Kakve god "bljuvotine" da je ponekad pisao, za mnoge je nedostižni mentalni kapacitet.
I sad je dosta. Dosadiste i Bogu i ljudima sa vašim soljenjem pameti, uz zakasnele opaske "šta bi bilo kad bi bilo".
Nije bio humorskeč. Zašto se smeješ?

Ma je l?
A za drugo boldovano: ne sećam se da si to rekla, jer da jesi - dobila bi adekvatan odgovor koji bi bio jasan čak i onima čijoj inteligenciji smo se "rugale".
Marlona ostavi na miru. Čovek nije ovde da bi ti odgovorio.
Kakve god "bljuvotine" da je ponekad pisao, za mnoge je nedostižni mentalni kapacitet.
I sad je dosta. Dosadiste i Bogu i ljudima sa vašim soljenjem pameti, uz zakasnele opaske "šta bi bilo kad bi bilo".

Nije potrebno ali ipak sam boldovao dokaz da nisi u stanju normalno da prigovoriš. Izdaješ naredjenja????? Odakle tebi pravo da iznosiš svoje mišljenje kao mišljenje Boga i naroda?
Ako nisi u stanju da prepoznaš pejsaž, nemoj ni da ga slikaš.
- - - - - - - - - -
Nije bio humorskeč. Zašto se smeješ?![]()

Nije bio humorskeč. Zašto se smeješ?![]()

Dokaz viuše da nisi u stanju da proceniš raspravu. Raspravu ste počele vas dve braneći se od nečega samo vama znanog. Imali ste priliku da porazgovarate sa korisnicima o navedenim problemima da biste ih rešilePriliku si propustila a uhvatila se za raspravu. I onda istu nazivaš idiotskom.Sprečavam još jednu u nizu "idiotskih rasprava", kako ih nazva Heroina.

Ovo jeste chat tema, ali bi barem ti, Heroina, trebalo da znaš gde da uputiš kritiku na račun moderacije.
Prestani, molim te.

Isti dokaz kao malopre. Cinizam i nepoštovanje korisnika. To što si ti ovde navela niko živi ne vidi. A ako te interesuje idi na njen blog pa pročitaj koliko si ovde lupila i ostala živa.Pa kako zašto..ona se ubi da dokaže i pokaže kako je bila vrh modlica i kako krsta pati za njom a ti tako...![]()
Vi stalno imate potrebu da kakite po temi.![]()

Nisi u stanju da prepoznaš govnó od papira. Ne prija ti debata? Učini je zanimljivijom. Nemoj da pretiš i druge da omalovažavaš. Upotrebi ono što te čini osobom. Možeš mozak ili obrazovanje. To ti ne osporava niko. Osporavana si u sposobnostima da budeš neprimetan vodja.Vi stalno imate potrebu da kakite po temi.![]()
A zašto bih pisao Tabu? kada sam u RL nekome skretao pažnju nisam imao nameru da ga teram na sud. Tab ne može da uredjuje temu za vas. Ti i Barbara prilagodite ponašanje prema korisnicima. Da baš ne bude ovakvuh rasprava.E, Ilke, ajde piši Tabu, Administraciji, kome već treba, pa im se tamo žali...
Nemam nameru da se hvatam u besmisleni verbalni klinč.
Znamo i ti i ja zašto ovo radite.
Ja lično nisam očekivao da povedete raspravu. Mislio sam da ste sposobne da povedete dijalog. Ne na svaku primedbu da stavljate štit. Primedba nije koplje. Treba da udje u mozak.Eto, sad možete mirno da spavate. Svojim prisustvom Borka i ja omogućile smo vam zabavu kakvoj se svako veče nadate..
Lepi snovi narode...![]()

Čitao sam malo ša ste kuckale pa se smorio...
Stvarno...Počele od nigde stigle do ništa...
Pamtim neke bolje večeri ovde,ali hajde-nije svaki dan itd...![]()