Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da je više poštovanja, ne bi bilo potrebe imati moderatore na forumu... :) nije vaš posao da napravite od kafane sterilnu temu na kojoj će samo cvetati ruže, već da naučite kako da rešite probleme koji se pojavljuju... koliko ste samo puta dozvolile neke idiotske rasprave u kafani, glupa prepucavanja među korisnicima koja ostavljaju loš utisak na one koji to posmatraju? koliko ste puta držale stranu nekom korisniku i tako drugu stranu udaljile odavde? koliko je marlonovih vulgarnosti i bljuvotina nekada ovde stojalo danima? koliko puta ste vi vređale korisnike, rugale se njihovoj inteligenciji misleći da su zaista toliko glupi da to ne primete? koliko puta sam vam ja rekla da vam se ser.em u pos'o, a vi to niste shvatile kao ozbiljnu kritiku na osnovu koje bi trebalo da menjate nešto? :mrgreen: i onda opet.. for god's sake... ser.ete, a znamo se... :lol:

Ma je l?
A za drugo boldovano: ne sećam se da si to rekla, jer da jesi - dobila bi adekvatan odgovor koji bi bio jasan čak i onima čijoj inteligenciji smo se "rugale".

Marlona ostavi na miru. Čovek nije ovde da bi ti odgovorio.
Kakve god "bljuvotine" da je ponekad pisao, za mnoge je nedostižni mentalni kapacitet.

I sad je dosta. Dosadiste i Bogu i ljudima sa vašim soljenjem pameti, uz zakasnele opaske "šta bi bilo kad bi bilo".

• Podržavam
Reactions: Tol
Ma je l?
A za drugo boldovano: ne sećam se da si to rekla, jer da jesi - dobila bi adekvatan odgovor koji bi bio jasan čak i onima čijoj inteligenciji smo se "rugale".

Kakve god "bljuvotine" da je ponekad pisao, za mnoge je nedostižni mentalni kapacitet.

I sad je dosta. Dosadiste i Bogu i ljudima sa vašim soljenjem pameti, uz zakasnele opaske "šta bi bilo kad bi bilo".
Nije potrebno ali ipak sam boldovao dokaz da nisi u stanju normalno da prigovoriš. Izdaješ naredjenja????? Odakle tebi pravo da iznosiš svoje mišljenje kao mišljenje Boga i naroda?

Ako nisi u stanju da prepoznaš pejsaž, nemoj ni da ga slikaš.

- - - - - - - - - -

Nije bio humorskeč. Zašto se smeješ? :sad2:

Ma je l?

pa pogledaj samo kako mi se ovih dana tvoja koleginica obraćala... ne misliš da je pokušala da vređa moju inteligenciju?
drugo, rekla vam ja... mnogo puta... pitaj barbaru, zna ona...
treće, baš sam nedavno prijavila jedan marlonov post.. poslednja moja prijava, možda i jedina sa ovog naloga... mislim da je bio o svršavanju u usta ili tako nečemu... jer ste obrisale gomilu mojih postova, a to ostavile... wtf???
i šta da ga ostavim na miru? da li sam ga napala? ni reč lošu o njemu rekla nisam, nego o vama i vašem moderisanju... picolini smetaju ilketovi i moji postovi, a misliš da isto tako marlonove gadosti ne smetaju nekome? meni lično ne, ali nije reč o meni i mom stepenu tolerancije...
i opet... i opet... i opet... ser.eš kao da se ne znamo i da nisam ja prosipala iste te priče koje vi sad prosipate... :lol:

Nije potrebno ali ipak sam boldovao dokaz da nisi u stanju normalno da prigovoriš. Izdaješ naredjenja????? Odakle tebi pravo da iznosiš svoje mišljenje kao mišljenje Boga i naroda?

Ako nisi u stanju da prepoznaš pejsaž, nemoj ni da ga slikaš.

- - - - - - - - - -

Nije bio humorskeč. Zašto se smeješ? :sad2:

Sprečavam još jednu u nizu "idiotskih rasprava", kako ih nazva Heroina.

Sprečavam još jednu u nizu "idiotskih rasprava", kako ih nazva Heroina.
Dokaz viuše da nisi u stanju da proceniš raspravu. Raspravu ste počele vas dve braneći se od nečega samo vama znanog. Imali ste priliku da porazgovarate sa korisnicima o navedenim problemima da biste ih rešilePriliku si propustila a uhvatila se za raspravu. I onda istu nazivaš idiotskom.
:sad2:

E, Ilke, ajde piši Tabu, Administraciji, kome već treba, pa im se tamo žali...
Nemam nameru da se hvatam u besmisleni verbalni klinč.
Znamo i ti i ja zašto ovo radite.
A zašto bih pisao Tabu? kada sam u RL nekome skretao pažnju nisam imao nameru da ga teram na sud. Tab ne može da uredjuje temu za vas. Ti i Barbara prilagodite ponašanje prema korisnicima. Da baš ne bude ovakvuh rasprava.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back