Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne to. Nego da ne pricate nesto sto nije.

Posle 5, da ne preteram, ali sigurno 3 pune godine, Borac ne zna da je meni ovo jedina kafana i pita takvo pitanjeda li vam je pak stalo do kafane? Pa naravno da jeste, ljudi se naviknu da se pozale, da kazu neku lepu rec, da caskaju o kojecemu kad im dosadi pisanje na jednom pdf-u.

edit: Ali sada vise nije ni bitno, ionako nikog nema...

I meni je ovo skoro jedina kafana. Vrlo retko pišem na nekoj drugoj.
Takođe je volim, takođe mi fale neki ljudi ... a možda mi najviše fali jedna osoba koja je misteriozno nestala i ne dolazi već par godina, i za koju znam da je imala izvesne, vrlo ozbiljne probleme.
Ali, šta da radim? Mogu samo da se nadam da će se neki dragi ljudi, pa i ta osoba, vratiti.

Takođe je volim, takođe mi fale neki ljudi ... a možda mi najviše fali jedna osoba koja je misteriozno nestala i ne dolazi već par godina, i za koju znam da je imala izvesne, vrlo ozbiljne probleme.
Ali, šta da radim? Mogu samo da se nadam da će se neki dragi ljudi, pa i ta osoba, vratiti.

Misliš na Eve?..i ja se nje često setim...

To je drugo. I ja sam imala takav period da je meni jedna zanimljiva osoba nestala iznenada, ali se srecom vratila posle oko godinu dana.

Ovde je rec o necem drugom, o jednoj pojavi, a to je da (nebitno da li ste dobri ili losi), ostajete sve jedni te isti kao moderatori, ostaje jedan nacin "resavanja problema", a korisnici idu. E, to ne bi trebalo tako da se desava, to nije u redu, nije ispravno. A nema svrhe da ulazim u pojedinosti ko je kakav, nije mi cilj da pisem/pricam o pojedinostima i pojedincima. Pojava je u pitanju.

Perla..Tu smo ali zaista nakon svega, ja lično nemam šta da kažem. Svaka se reč moderacije tumači nakaradno i naopako..
Ja u tebi vidim ravnopravnog sagovornika a ti u meni vidiš samo moderatora..na kraju krajeva, vaš problem...

Ja u svakom moderatoru vidim moderatora i "silu" onoliko koliko on dozvoli.

Toliko od mene na ovu temu. Pozdrav.

Poslednja izmena:
Vas dve!!!
Zar ne možete tako da pričate i sa korisnicima koji po nekad i neku ružnu reč protiv vas kažu? Da ne (zlo)upotreblajvate neke mehanizme za njihovo ućutkivanje?
Onda će biti manje onih koji odlaze ili onih koji ne dolaze. Sve ste mi nešto fine, kao vi niste nikakvi krivci za stanje ovde. A ovo je vaš razred i stvorile ste ga ovakvog kakav je. Da vam se ljudi više žale neo da vas hvale ili da hvale sadržaj druženja.

A Borka i ja treba da se pravdamo što dolazimo ovde iako smo očigledno nepoželjne?
Ne nego baš vas dve da ne terate korisnike odavde. Onda biste imali mirnije i noći i dane.

- - - - - - - - - -

Omg, već 5 godina pričam sa korisnicima ... raznim.
Ponekad im i pevam na uvce.
Sve po zasluzi.

E, večeras mi se peva a nemam kome. :(

Odoh da gledam, čitam, nešto radim.
E ovde je ključ. Ti nisi u stanju da proceniš zaslugu. :hvala:

Da je više poštovanja, moderisanje chat teme ne bi bilo ni potrebno.

da je više poštovanja, ne bi bilo potrebe imati moderatore na forumu... :) nije vaš posao da napravite od kafane sterilnu temu na kojoj će samo cvetati ruže, već da naučite kako da rešite probleme koji se pojavljuju... koliko ste samo puta dozvolile neke idiotske rasprave u kafani, glupa prepucavanja među korisnicima koja ostavljaju loš utisak na one koji to posmatraju? koliko ste puta držale stranu nekom korisniku i tako drugu stranu udaljile odavde? koliko je marlonovih vulgarnosti i bljuvotina nekada ovde stojalo danima? koliko puta ste vi vređale korisnike, rugale se njihovoj inteligenciji misleći da su zaista toliko glupi da to ne primete? koliko puta sam vam ja rekla da vam se ser.em u pos'o, a vi to niste shvatile kao ozbiljnu kritiku na osnovu koje bi trebalo da menjate nešto? :mrgreen: i onda opet.. for god's sake... ser.ete, a znamo se... :lol:

Poslednja izmena:
da je više poštovanja, ne bi bilo potrebe imati moderatore na forumu... :) nije vaš posao da napravite od kafane sterilnu temu na kojoj će samo cvetati ruže, već da naučite kako da rešite probleme koji se pojavljuju... koliko ste samo puta dozvolile neke idiotske rasprave u kafani, glupa prepucavanja među korisnicima koja ostavljaju loš utisak na one koji to posmatraju? koliko ste puta držale stranu nekom korisniku i tako drugu stranu udaljile odavde? koliko je marlonovih vulgarnosti i bljuvotina nekada ovde stojalo danima? koliko puta ste vi vređale korisnike, rugale se njihovoj inteligenciji misleći da su zaista toliko glupi da to ne primete? koliko puta sam vam ja rekla da vam se ser.em u pos'o, a vi to niste shvatile kao ozbiljnu kritiku na osnovu koje bi trebalo da menjate nešto? :mrgreen: i onda opet.. for god's sake... ser.ete, a znamo se... :lol:

Da te podsetim..odavno ti nisi super...:lol:...a zašto se i dalje tako ponašaš, pitanje je...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back